Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdravím,
Všimol som si že stránky ktoré mám uložené v profile po kliknutí sa neotvoria v novom okne ale v okne kde mám otvorenú vašu stránku. Neviem či je to schválne ale podľa mna by bolo lepšie ak by ste nastavili _target pre tie odkazy aby som nemusel zbytočne sa vraciať naspäť ak budem chcieť.
Čo vy nato? Je to len taký malí dotaz.
ty si ale můžeš přímo v prohlížeči nastavit, jak to chceš.
ševča napsal(a):
ty si ale můžeš přímo v prohlížeči nastavit, jak to chceš.
Ak to dobre chápem tak myslíš "program" prehliadač napr. Firefox, Operu atď nie? Ale tak lepšie by bolo ak by to bolo pevne nastavené podla mňa už tu na serialzone.
proč? já jsem ve více případech radši, když se mi otevře ve stejném panelu. když se ti to nelíbí takhle, kliknout pravým a otevřít v novém panelu je jednodušší než v opačném případě táhnout odkaz na současný panel, obzvlášť chudáci s notebookem a bez myši navíc.
castelL napsal(a):
Ak to dobre chápem tak myslíš "program" prehliadač napr. Firefox, Operu atď nie? Ale tak lepšie by bolo ak by to bolo pevne nastavené podla mňa už tu na serialzone.
V čem je to konkrétně lepší? Pokud chci něco do nového okna, tak si to tam otevřu. Naopak, když mi web něco otvírá do jiného okna, tak mě to otravuje, protože nejsem schopný ho donutit otvírat do stejného okna.
---
Finty na otvírání do nového okna v různých prohlížečích:
SHIFT + klik na odkaz
klik na odkaz pravým a vybrání volby do nového okna
klik prostředním tlačítkem (kolečkem)
Tak potom ako myslíte. Má to aj + aj -.