Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Až když mě přestane bavit. Ne víckrát jak 4 za rok.. :-) Většinou při nějakém velkém výkyvu nálady.
Jo, výkyvy nálady znám. Ukázal jsi jich pár, na to že je měníš čtyřikrát...
Fruiko napsal(a):
A proč nám je necheš ukázat? My (tedy alespoň já) víme jak vypadáš. :-D
P.S. A za trest si tu ty spamy promažte...
momentíček, to bylo na mě?
Pavlus napsal(a):
momentíček, to bylo na mě?
Na koho jinýho?
Fruiko napsal(a):
Na koho jinýho?
no, ono to jde velice lehko zjistit... stačí můj profil a google... a přečteš si i moji bakalářku... :D
Pavlus napsal(a):
no, ono to jde velice lehko zjistit... stačí můj profil a google... a přečteš si i moji bakalářku... :D
Však já vím. Big Brother google je v šikovných rukách děsná zbraň.
Fruiko napsal(a):
Však já vím. Big Brother google je v šikovných rukách děsná zbraň.
No to jsem zvědavej, co zjistí o mě... Mimochodem, používal někdy někdo utilitku, která sama automaticky mění pozadí plochy?
Logan napsal(a):
No to jsem zvědavej, co zjistí o mě... Mimochodem, používal někdy někdo utilitku, která sama automaticky mění pozadí plochy?
o tobě toho moc najít nejde, až na jedno významné umístění z července v zářijovém vydání z roku 2006 v jistém nejmenovaném pražském měsíčníku :D jo a jméno jsem si taky zjistila celkem dávno, jenom jsem to nevěděla jistě :D
ne, tu utilitku neznám, povídej...
Pavlus napsal(a):
o tobě toho moc najít nejde, až na jedno významné umístění z července v zářijovém vydání z roku 2006 v jistém nejmenovaném pražském měsíčníku :D jo a jméno jsem si taky zjistila celkem dávno, jenom jsem to nevěděla jistě :D
ne, tu utilitku neznám, povídej...
souhlasim , sem zvědavej co to je...
184268 napsal(a):
souhlasim , sem zvědavej co to je...
To je prográmek, který ti v pravidelných intervalech náhodně změní plochu, z obrázků, které máš v kompu. Jen mě zajímalo, jestli to někdo nepoužívá...
Logan napsal(a):
To je prográmek, který ti v pravidelných intervalech náhodně změní plochu, z obrázků, které máš v kompu. Jen mě zajímalo, jestli to někdo nepoužívá...
já jsem tenhle programek jeste nepouzival ale kdyz ho na netu najdu tak ho vyzkousim...