Diskuzní fórum

Jak vypadá vaše plocha?

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
12. 3. 2008 / 13:11:05 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Já to měl, ale pak mi tam začal házet obrazky co jse mi moc nelíbili tak jsem to zrušil, ale jinak je to dobre...

no tak to chce vymazat obrazky ktery nechces a muze to fungovat...

Simpsonovi: Ředitel školy
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 3. 2008 / 20:03:27 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

no tak to chce vymazat obrazky ktery nechces a muze to fungovat...

jo a co bych tam pak měl. Jak by to sai vypadalo kdyby mi na tapetu skočila uplně nahatá baba co mám uloženou někde v kompu a co nemůžu vymazat?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
184268
14. 3. 2008 / 14:41:11 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo a co bych tam pak měl. Jak by to sai vypadalo kdyby mi na tapetu skočila uplně nahatá baba co mám uloženou někde v kompu a co nemůžu vymazat?

blbe hlavne ve skoel..

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
14. 3. 2008 / 22:49:38 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

blbe hlavne ve skoel..

A ještě by to bylo horší, kdyby se to objevilo tady. Takové věci tu prostě nee...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
184268
16. 3. 2008 / 11:45:41 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A ještě by to bylo horší, kdyby se to objevilo tady. Takové věci tu prostě nee...

Fruiko by to hnedka smazal...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
16. 3. 2008 / 19:05:03 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

Fruiko by to hnedka smazal...

Ne, protože bych to dřív smazal já...
V jakém formátu používáte obrázky na plochu? Myslím tím jestli roztáhlé přes celou plochu, vystředěné na střed, nebo více vedle sebe...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 3. 2008 / 19:13:58 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

V jakém formátu používáte obrázky na plochu? Myslím tím jestli roztáhlé přes celou plochu, vystředěné na střed, nebo více vedle sebe...

Naq celou plochu, ale vybírám si takový, aby tam měli dostek volné plochy na ikonky. Taže moje oblíbené dívky většinou postávají uprostřed obrazovky.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
konz
16. 3. 2008 / 20:20:45 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

určitě na celou obrazovku

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
184268
16. 3. 2008 / 20:44:10 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

já obrázek dávám přes celou plochu , ale dávám tam takové abych viděl pořádně na všechny ikonky a žádná se mi nikam neskryla...akorát teďka když mám novou širokoúhlou obrazovku tak nemůžu používat ty starý oblíbený obrázky...

konz
16. 3. 2008 / 20:53:47 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

já obrázek dávám přes celou plochu , ale dávám tam takové abych viděl pořádně na všechny ikonky a žádná se mi nikam neskryla...akorát teďka když mám novou širokoúhlou obrazovku tak nemůžu používat ty starý oblíbený obrázky...

jo to se mi taky stalo. Ale už jsem to vyřešil. Mám 22' plocháč a jako ty taety vypadaj hodně luxusně...