Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
jo to se mi taky stalo. Ale už jsem to vyřešil. Mám 22' plocháč a jako ty taety vypadaj hodně luxusně...
tak to by jsai mi mohl nejaky poslat...
184268 napsal(a):
tak to by jsai mi mohl nejaky poslat...
nemohl jsou moc drahé. Co bys chtěl za tapetu? popř si je stáhni ne?
konz napsal(a):
nemohl jsou moc drahé. Co bys chtěl za tapetu? popř si je stáhni ne?
jak to myslis ze jsou drahe , to je stahujes za prachy?
184268 napsal(a):
jak to myslis ze jsou drahe , to je stahujes za prachy?
Jako že já si za to hodně účtuju:-) ne si dělám srandu. klidně jak budeš něco chtít tak pisni a něco třeba se pokusím poslat...
konz napsal(a):
Jako že já si za to hodně účtuju:-) ne si dělám srandu. klidně jak budeš něco chtít tak pisni a něco třeba se pokusím poslat...
ok kdyz me neco napadne tak pisnu...
:D já měnim motivy na ploše skoro každej tejden...podle nálady:D a když se nudim,tak si nějakej hodně primitivní motiv vyrobim...
LillyEmily napsal(a):
:D já měnim motivy na ploše skoro každej tejden...podle nálady:D a když se nudim,tak si nějakej hodně primitivní motiv vyrobim...
Tak se pochlub...
momentálně mám na ploše nějakou galaxii (či snad mlhovinu? kdo ví...) skoro takový abstraktní umění... ;-)
já si teď na plochu zase po dlouhé dobe hodil hory s jezerem, a pak jsem přišel na to že jsem ten samej obraz postavil asi tak před 8 lety jako puzzle. Náhoda jak prase:-)