Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Jestli myslíš energozbroj, tak link na harddisk nemám, ale můžu ti ho poslat na mail...
Super, pošli.
BTW. Jednou jsem na nějakém blogu viděl odkaz na stáhnutí a tam byl odkaz místo nějakého http:/ bylo C:/Dokumenty/... :D Takže jsem to nestáhl.
Já tam mám nádhernýho chlapa.Pokaždé se kochám, když počítač zapnu a vypnu.
Frikeas napsal(a):
Já tam mám nádhernýho chlapa.Pokaždé se kochám, když počítač zapnu a vypnu.
:-)
Já tam mám většinou hory( to chce manžel od matky) nebo psa (to chce segra) ale jak jsem sám doma tak většinou vlastní tvorbu
viz:muj profil dole...
Já tam mám sebe a svého chalana. Ale občas si upravím nějakou fotku a změním to když to vypadá dobře. Ale stejně to moc často neměním.
konz napsal(a):
:-)
Já tam mám většinou hory( to chce manžel od matky) nebo psa (to chce segra) ale jak jsem sám doma tak většinou vlastní tvorbu
viz:muj profil dole...
já mám taky hory :)
184268 napsal(a):
já mám taky hory :)
a dneska jsem byl na pustevnách a tam bylo krásně tak už to pujde na plochu. Dole mlha jak prase a nahoře jen 2 kopce a modré nebe...
Já si plochu měním téměř denně. Podle toho jakou mám náladu. Většinou tam ale mám nějaký kytky nebo oblohu.
Ja tam mam simpsons mafiu.