Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
xxmartinxx napsal(a):
Link
Link
Tohle neni přesně ona, ale je hodně podobná.
Dík. Už jsem si ji stáhnul:-) Jinak tuhle jsme vážně ještě neviděl. A vypadá hodně dobře...
konz napsal(a):
Dík. Už jsem si ji stáhnul:-) Jinak tuhle jsme vážně ještě neviděl. A vypadá hodně dobře...
Bohužel tohle je jenom plakát, ale ta plocha podle něj je taky dobrá....
xxmartinxx napsal(a):
Bohužel tohle je jenom plakát, ale ta plocha podle něj je taky dobrá....
jo no:-( ale neva. aspoň neco.
tady ti ukážu co mám taky na počítači jako tapetu. Sice to nejsou LOSTi ale strašně se mi to líbí a navíc jdu za týden na koncert...
xxmartinxx napsal(a):
Ta je zajímavá. Já teda moc na hudbu nejsem, takže to pro mě neni, ale pro fanouška určitě dobrý.
a ještě ten samej plakát jsem si ukradl v Ostravě. Víš jak to tam maj vylepený, tak mi to teď vysí v pokoji. A co ty tak ještě rád na ploše krom LOSTů a Heroes?
konz napsal(a):
a ještě ten samej plakát jsem si ukradl v Ostravě. Víš jak to tam maj vylepený, tak mi to teď vysí v pokoji. A co ty tak ještě rád na ploše krom LOSTů a Heroes?
LOTR, Řim.... Už sem sem něco dával.
xxmartinxx napsal(a):
LOTR, Řim.... Už sem sem něco dával.
jj Řím mám vlastmě od tebe...:-) dík. Už jsme to ale zase změnil za jinou tapetu. to měním pořád a stále...
184268 napsal(a):
tak tenhle plakat se mi libil hned jak sem ho uviděl...
tomu věřím, mě taky. taky jsem si ho ještě kradl v Ostravě:D