Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
xxmartinxx napsal(a):
to mě taky zaujalo. Předpokládám, že nápis SIN v pozadí není náhoda....
no to asi nebude...
Simpsonovi: Ředitel školy
já tam mám svého psa.. a na druhém účtu svoji kočku, kterou před Vánoci přejelo auto :(
Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Verča napsal(a):
já tam mám svého psa.. a na druhém účtu svoji kočku, kterou před Vánoci přejelo auto :(
tak to je mi líto
Simpsonovi: Ředitel školy
Verča napsal(a):
No jo chudák Kuba...
184268 napsal(a):
tak to je mi líto
K tomu se připojuji, taky mě to mrzí...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Abby napsal(a):
No jo chudák Kuba...
nj.. jak si na něho vzpomenu, tak se někdy rozbrečím, protože vím.. jak by si rozuměli s Rafim :(
Verča napsal(a):
nj.. jak si na něho vzpomenu, tak se někdy rozbrečím, protože vím.. jak by si rozuměli s Rafim :(
Tak sem pro jeho poctu hoď fotku...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
sry mám ji na tom druhém účtu.. :(
Logan napsal(a):
a přece jsem ji našla... :D
Verča napsal(a):
a přece jsem ji našla... :D
No a kde je?