Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Ale jako obrázek je to skvělé, asi to od Pavlusky vyškemrám...
je to pekny...preju ti hodne stesti
Pavlus napsal(a):
miluju Klimta...
takze to zrejme brzo obmenim za tohle:
tohle:
tohle:
nebo treba tohle:
nebo tohle¨, no tenhle spíš ne, už ho mám dost okoukaný...:
A protože jsi hodná, tak mi to určitě pošleš...
Pavlus napsal(a):
hele, stačí číst dřívější příspěvky... mám to jako malý obrázek uprostřed modré plochy... protože na tom ty ikonky nejdou vidět, takze to pak vypadá zhruba takhle:
Tak tohle vypadá pěkně divně...
Logan napsal(a):
Tak tohle vypadá pěkně divně...
nerýpej... mě se to líbí... obrázek tam je a ikony jdou videt... a předtím jsem tam neměla nic, jen modrou plochu ... to už mě dost přestalo bavit... jo a předtím sebe u sagrady familie v barcelone, to vydrzelo par minut, tri pohledy na sebe a konec... to jsem pak vymenila za sagradu familii bez sebe... a pak jsem ty fotky vymazala a nejsem schopna si je znova stahnout...
Pavlus napsal(a):
nerýpej... mě se to líbí... obrázek tam je a ikony jdou videt... a předtím jsem tam neměla nic, jen modrou plochu ... to už mě dost přestalo bavit... jo a předtím sebe u sagrady familie v barcelone, to vydrzelo par minut, tri pohledy na sebe a konec... to jsem pak vymenila za sagradu familii bez sebe... a pak jsem ty fotky vymazala a nejsem schopna si je znova stahnout...
Pošli mi ty fotky s tebou...
Logan napsal(a):
Pošli mi ty fotky s tebou...
no teď je nemám právě, ale vlezu zítra spolubydlícímu do noťasu, jestli ho tu nechal a stáhnu si je...
Pavlus napsal(a):
no teď je nemám právě, ale vlezu zítra spolubydlícímu do noťasu, jestli ho tu nechal a stáhnu si je...
Děkuji...