Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Tak pište, zda tedy někdo chcete někde vyzvednout, popřípadě v kolik. V sobotu má pršet - takže plán by měl být asi do špatného počasí. Buď lze i v relativně špatném počasí realizovat tu výstavu Heidricha nebo jakékoliv muzeum/galerii.
Jak pršet? Teď to zas změnili, že ne. Mění to každý den. To abych vezla náhradní tenisky i deštník? Vezmu celou skříň, protože v Čr může, jak víme, i sráth. :D
Anetka888 napsal(a):
Jak pršet? Teď to zas změnili, že ne. Mění to každý den. To abych vezla náhradní tenisky i deštník? Vezmu celou skříň, protože v Čr může, jak víme, i sráth. :D
No já věděla, že ti mam uvolnit skříň!:D Sakra práce!:D
Nicméně k doprovodu se nikdo nehlásí a já tu zítra prakticky celý den nebudu. Takže se ozvěte do dnešní půlnoci. Jinak máte asi smolíka lidi...
Tak já jim to téma ještě jednou vyhodím na hlavní stránku tím, že sem napíšu tohle. :D Třeba si toho někdo všimne.
tak já jim to ještě jednou vyhodím :D ale asi nemá nikdo zájem :) aspoň se nebudeš honit hari;)
To vypadá na rande ve dvou. :D
Tak já se kdyžtak nějak zabavím sám...
Fruiko napsal(a):
Ja budu mit brzy odpo asi cas a budu pobliz, se Ti ozvu pres founa :)
Dame kafe a domluvime se na ne :-p
Fruiko napsal(a):
A to zas ne. To já rande ve dvou s panem vedoucím beru :D Ráda se vtírám do přízně vlivných :D