Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Dobrý den.
Jsem tu nový a chtěl bych se zeptal, jestli je možné nějaké vyhledávání seriálu podle toho, na jaké stanici seriál vysílali (pokud tu něco takového je a já to nenašel, tak se omlouvám ).
Hledám totiž jeden seriál z dětství a jediný co si o něm pamatuji je to, že se vysílal na Nově, (cca v letech 1995 - 1998, přesně vážně netuším) že tam byli dva bratři policisté a rádi surfovali .
Pokud zde máte podobnou funkci, tak ji rád využiji. Nebo jestli jste podle okleštěného popisku seriál poznali, budu ještě raději .
Děkuji.
PS. Super web
Taková možnost tu je, stačí hledat
https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/
medvidecek007 napsal(a):
Taková možnost tu je, stačí hledat
https://www.serialzone.cz/serialy/filtr/
jo, ale to je filtr se stanicemi, kde se to vysílalo původně... záleží na tom, odkud ten seriál je...
Přesně tak. V tomto hledáčku jsou domovské stanice seriálu.A to Nova opravdu nebyla :-D
kde můžu navrhnout seriál který tu není? a kde se kupují lístky do tomboly ?
jagara napsal(a):
kde můžu navrhnout seriál který tu není? a kde se kupují lístky do tomboly ?
Seriály, co tu nejsou, navrhuješ v Požadavcích na doplnění seriálu. Najdeš to pod Seriály -> vpravo je v boxu odkaz "Požadavek na doplnění seriálu".
Lístky do tomboly se kupují zde. Proklikáš se tam přes Giftshop (nahoře na stránce mezi Nastavení a Pozvi sem kamarády) -> potom opět vpravo v boxu je položka Tombola. Klikni na ni a na téhle stránce si pak vyber, kolik lístečků chceš a stiskni OK.
Tak jsem to konečně našel.
Jmenovalo se to High Tide.
Teď už se tomu jenom směju jaká to byla tuctovka více-méně o ničem. Ale nostalgie na dětský léta, fajn. :-)
Ráda bych se zeptala, zda se dá někde najít, do kterých diskuzí jsem se připojila při poslední návštěvě.
Děkuji.
Ivčí napsal(a):
Ráda bych se zeptala, zda se dá někde najít, do kterých diskuzí jsem se připojila při poslední návštěvě.
Děkuji.
Hned po přihlášení to máš na hlavní stránce MOJE POSLEDNÍ DISKUZE:-).