Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
megawir napsal(a):
v nejlepším skončit je v pořádku, pokud se děj uzavře..
mrzí mě ale, že skončila např. taková Invaze, která byla rozjetá parádně..a bohužel konec zůstal otevřený..a to je jen jeden příklad z mnoha..
invaze byl zrovna skvělý seriál. U toho by mi pár dílů navíc nevadilo.
megawir napsal(a):
v nejlepším skončit je v pořádku, pokud se děj uzavře..
mrzí mě ale, že skončila např. taková Invaze, která byla rozjetá parádně..a bohužel konec zůstal otevřený..a to je jen jeden příklad z mnoha..
Jo, Invaze byl taky můj oblíbený seriál. Opravdu skvělá zápletka, sice jsem poslední díly už neviděl:(, ale určitě by bylo dobré pokračování.
A hlavně i repríza seriálu:D
Kdysi dávno jsem koukal na Znovu na světě, začátek skvělý, jenže pak šla úroveň drasticky dolů. Co já bych dal za to, kdyby to včas usekli, alespoň by se mi nezkazil celý seriál...
mám stejný názor jako většina , jak které...
xxmartinxx napsal(a):
invaze byl zrovna skvělý seriál. U toho by mi pár dílů navíc nevadilo.
Sice škoda, že se nedozvíme, jak to dopadlo, ale ten seriál byl průměr, možná lehce nádprůměrná záležitost.
u seriálů to není zas tak častý , ale u filmů určitě...
Souhlasím, ja které seriály. Některé by byla už dokonce "slušnost" zakončit po první či druhé řadě, ale některé (mám na mysli především ty komediální a ty, kde na sebe díl od dílu v podstatě nenavazuje) by prostě mohly být delší, někdy i do nedohledna...
niekedy mám pocit, že mi bude do plaču, keď mi prestanú dávať obľúbený seriál. teda, keď prestanú s natáčaním pokračovaní. ja by som bola rada tomu, keby niektoré seriály boli typu Dallas (aj keď ten som v živote nepozerala, ale viem, že Bobby je nesmrteľný:)).
Bylo mi líto,že skončila Hvězdná brána. Pokračování by bylo dobrý,ale vim že už by se jim to asi nepovedlo. 10řad stačí:)