Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Já si teda myslim, že i komediální seriály by se měli držet při uzdě. Kdyby měl takovej MASH polovinu epizod, dal bych mu dvakrát tolik procent. Třeba House bude mít možná ještě tři sezóny.... vůbec se netěšim... o prison breaku, kterej ztratil dech už v půlce první série nemluvim, ale to je zas jiná věc.
Tak určitě by měli končit tak,aby se na ně vzpomínalo dobře od začátku až do konce,ale každý si musí přiznat,že když má nějaký seriál oblíbený,tak nechce aby někdy zkončil.Ale je asi lepší,když zkončí v tom nejlepšim,než aby se do nekonečna protahoval jen kvůli penězům... ;)
To je mi otázka....hold když nějaký seriál mám moc ráda-je vtipnej a každý den je tam (dalo byse říct) něco nového tak nechci aby skončil, ale když už je stále to samý tak je to o ničem a měli by ho už ukončit.
já si myslím, že ty seriály, které měli dobrou sledovanost, tak by je měli zopáknout, ale neměli by to přehánět. Ať dají šanci jiným, novým seriálům..
Já si myslím, že když se lidem seriál líbí, ať se několikrát zopakuje, točí se nové díly atd. ... Ale také záleží na typu seriálu... nemám ráda takový ty seriály, kde se už jen nastavuje a nastvuje, je aby byly prachy... (Třeba takovej prison Break - 1. řada - dobrý; 2.řada - no když myslíte...; 3.řada - utekl nám z vězení, honili jsme ho, už je na svobodě dost dlouho, tak co s ním... zase ho uvězníme, ale jinam! atd.)
No podle mě když chce někdo svůj nej seriál znovu a znovu-tak si ho nahrává atp.
jak u kterého
Jsou seriály, co můžou pokračovat do nekonečna, to jsou spíš takové, kde na sebe jednotlivé díly nenavazují (jako Simpsonovi), ale třeba Pretty Little Liars měli ukončit už dávno. Mám pocit, že budu muset čekat do série 25, abych zjistila, kdo je sakra -A. :D
Destinytte napsal(a):
Jsou seriály, co můžou pokračovat do nekonečna, to jsou spíš takové, kde na sebe jednotlivé díly nenavazují (jako Simpsonovi), ale třeba Pretty Little Liars měli ukončit už dávno. Mám pocit, že budu muset čekat do série 25, abych zjistila, kdo je sakra -A. :D
Speciálně pro tebe :D
Pretty Little Liars konečně odhalí totožnost A!
Mě by nevadilo, kdyby se prodlužovaly komedie, protože tam jde docela snadno vymyslet zápletku a díly na sebe většinou nenavazují, ale i komedie by měli skončit včas, protože třeba skvělá TBBT už začala vařit z vody. U seriálů vážnějšího typu je to jasné: konec, dokud je to ještě sledovatelné. Díky prodlužování je třeba konec seriálu Lost naprosto příšerný. A třeba Transformers Prime byl bezvadný seriál, ale jen do konce druhé řady a i ten její konec se mi moc nelíbil. Třetí řadu dokonale zvorali, tedy až na epizodu 3x08, kde se ale nevyskytují žádné kladné postavy. Celkově je tedy pro seriál lepší skončit, dokud je stále kvalitní, nebo se chovat jako takový Doctor Who, kde se vlastně každé tři, čtyři, nebo pět let mění hlavní postava a samozřejmě i režisér a scénáristi, a tak seriál zůstane kvalitní. Bohužel ne každá seriálová postava může regenerovat jako Doctor, takže pak prodlužování nutně snižuje kvalitu, a to tak dlouho, až je seriál sledovatelný leda tak po mozkové mrtvici, či ve stavu opilosti...