Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ahoj. Ví někdo o nějakém třeba i kresleném sci-fi seriálu z asijské produkce, kde by posádka v budoucnosti létala vesmírem a navštěvovala jiné planety a potkávala nové druhy? Mám samozřejmě na mysli takový ten typ jako ST, SW, SG, Andromeda, Firefly, Farscape apod. Díky moc.
Něco takového znám ale nemohu si vzpomenou na název ... popřemýšlím a až se rozpomenu napíšu ;)
To mě nevadí, že je to komedie. Komedie jsou nejlepší, vzpomeň na takový Galaxy Quest. Jinak díky. Hyperdrive samozřejmě znám, stejně jako patrně už každý space-opera seriál. Už jsem byl tak zoufalej, že jsem se začal dívat na cartoon, což jsem nikdy nedělal. Poměrně dobré příběhy má Il était une fois... l'Espace. Tak jsem doufal, že podobné věci mají i v Asii, protože o asijské filmové a seriálové tvorbě nevím skoro nic.
Vanellus napsal(a):
Můžeš zkusit tohle. Dá se sehnat i v českém dabingu, ve francouzštině, japonsky nebo v angličtině.
Tenhle japonský zkusím, díky moc. I když pochybuji, že to někde celé seženu.
Blakes 7 samozřejmě znám. Bylo to trochu nudnější, ale dívat se na to šlo.