Diskuzní fórum

Název dvou amerických seriálů o přestavbách domů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

J. B.
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
23. 7. 2012 / 21:32:16 (před 12 roky)
off

První seriál je o tom, že vyberou/vylosujou rodinu, která chce/potřebuje přestavět dům (detaily si už nepamatuju). Na dobu rekonstrukce jim seženou náhradní bydlení a mezitím natáčí reportáž z té přestavby od A do Z. Neposílají je na dovolenou ani nikam jinam z domu, není to překvapení, ta rodina o tom ví. Ta rekonstrukce trvá jen velice krátký čas, snad jen týden nebo dva, a moderuje ho dvojice - chlap a ženská, ale jistý si nejsem. Je to nejspíš americký seriál, protože jsem tam viděl sádrokartonové konstrukce, průměrný kelímek na kávu musel mít asi tak půl litru a všude jezdila obrovitá SUV. Viděl jsem jen jeden díl. Vysílala to nějaká česká stanice asi před půl rokem. Možná ten seriál ještě pořád vysílají, nevím, doma TV nemám, protože na 99% vysílání mě nebaví se koukat a kvůli 1% si ji nemá cenu pořizovat. Tohle jsem viděl u kamaráda.
Seriály s podobnou tématikou jsou třeba britský "Grand Designs" s Kevinem McCloudem nebo německý "Einsatz in 4 Wänden" nebo "Unser Traum vom Haus". Kdysi taky na Spektru vysílali velice podobný taky americký seriál, to je ten druhý, co jsem měl na mysli, kde ty přestavby moderovala zase vysoká blonďatá designérka tuším s britským přízvukem, zavolal/i jí člen/ové rodiny a bylo to překvapení pro jiné/ho člena/členy domácnosti. To už je ale pár let. Ten bych taky rád zkoukl, kdyby někdo měl tušení, jak se jmenuje.

Dík

BuBBleS
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 7. 2012 / 21:55:22 (před 12 roky)
off

Extreme Makeover: Home Edition
http://www.youtube.com/watch?v=l8XlmTJkZNE

Editováno: 4x | Naposledy: 23. 7. 2012 / 21:56:30
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
23. 7. 2012 / 22:33:38 (před 12 roky)
off

serialzone.cz/serial/vitejte-doma/

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
anjoa
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 7. 2012 / 22:35:32 (před 12 roky)
off

Ten druhý podle mě bude Renovace v utajení, který moderuje Debbie Travis.

J. B.
Uživatel od první verze | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
24. 7. 2012 / 20:24:38 (před 12 roky)
off

Teda vy jste rychlí, smekám. Díky moc za Extreme Makeover HE, za Vítejte doma i za Debbie Travis. Určitě zkouknu.