Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Když chci něco doplnit(zatím ze začátku názvy epizod) komu mám napsat aby se to změnilo přímo ve stránce toho seriálu?
Richter.Jack napsal(a):
Když chci něco doplnit(zatím ze začátku názvy epizod) komu mám napsat aby se to změnilo přímo ve stránce toho seriálu?
píše se to sem a nějaký redaktor to opraví
Hacker3985 napsal(a):
píše se to sem a nějaký redaktor to opraví
nebo se musíš stát redaktorem ;)
PuLo napsal(a):
Jak se dá stát redaktorem?
napsat šéfredaktorovi Fruikovi zprávu, ve které mu napíšeš, proč zrovna ty bys měl být redaktorem a jak bys byl prospěšný....
Co kdybych chtěla přidat fotku k nějakému herci? Musím být redaktorem nebo se to dá udělat nějak jinak?
Katehrine napsal(a):
Co kdybych chtěla přidat fotku k nějakému herci? Musím být redaktorem nebo se to dá udělat nějak jinak?
redaktorem, ale jestli máš nějakou pěknou fotku, pošli mi odkaz do zprávy, dobré je k tomu napsat i rok vyfocení :)
Mám otázku . Na redaktora nemám šanci ale přesto bych ráda třeba dala k seriálu citáty z Myšlenkách zločince ? Můžu to udělat i bez toho a když tak kam ( do jaké sekce ). Myslím že jsou krásné.
Misel napsal(a):
Mám otázku . Na redaktora nemám šanci ale přesto bych ráda třeba dala k seriálu citáty z Myšlenkách zločince ? Můžu to udělat i bez toho a když tak kam ( do jaké sekce ). Myslím že jsou krásné.
tj, některý ty citáty fakt stojí za to
Misel napsal(a):
Bohužel CM nesleduju, tak nevím o co jde. To jsou nějaké hlášky na začátku nebo tak?
Jinak buď do zajímavostí, nebo do hlášek, podle toho, co to je, jak moc často se to opakuje atd.