Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Fruiko napsal(a):
Bohužel CM nesleduju, tak nevím o co jde. To jsou nějaké hlášky na začátku nebo tak?
Jinak buď do zajímavostí, nebo do hlášek, podle toho, co to je, jak moc často se to opakuje atd.
Na začátku a na konci dílu je vždycky citát, který souvisí s dějem, podle mě by to mělo jít do hlášek, asi to tam sedí nejvíc, než ty zajímavosti.
To je IMHO určitě zajímavost. Pokud se to opakuje v každém díle, tak do zajímavostí.
Tak že pokud nevadí že nejsem redaktor tak to tam ráda pár dám , ale přijde mi taky lepší do hlášek to dávat . Ale když budu moc tak je mi jedno kam :-D
Nebo by měla být sekce citáty :-D
Misel napsal(a):
Tak že pokud nevadí že nejsem redaktor tak to tam ráda pár dám , ale přijde mi taky lepší do hlášek to dávat . Ale když budu moc tak je mi jedno kam :-D
Nebo by měla být sekce citáty :-D
Myslím, že to Seraphine myslel tak, že je zajímavé, že tyto citáty se opakují v každém díle. Jako že by to bylo zapsané takto: V každém díle je na začátku a na konci citát, který se vztahuje k ději určité episody ;)
A nějaké bych dala do hlášek ;)
Nazdárek! Len by som si chcela niečo ujasniť. Doplnila som pár zaujímavostí(aj v cz aj sk), ale ešte sa tam neobjavili, tak by som chcela vedieť, po akej dobe sa tam objavia a či je ok slovenčina, abo radšej čeština. Z obsahovej stránky sú zaujímavosti v poriadku - viacnásobne overené :)Dík
Pastelka napsal(a):
Nazdárek! Len by som si chcela niečo ujasniť. Doplnila som pár zaujímavostí(aj v cz aj sk), ale ešte sa tam neobjavili, tak by som chcela vedieť, po akej dobe sa tam objavia a či je ok slovenčina, abo radšej čeština. Z obsahovej stránky sú zaujímavosti v poriadku - viacnásobne overené :)Dík
vše musí být v češtině :)
allyska napsal(a):
vše musí být v češtině :)
Dík, tak budu psát hezky česky, resp. se budu snažit ;)
01-perry-mason-se-vrací
02-pripad-jeptisky
03-pripad-strilejiciho-herce
04-pripad-ztracene-lasky
05-pripad-zlovolneho-ducha
06-pripad-zavrazdene-madam
07-pripad-hanebneho-nicemy
08-pripad-pomsteneho-esa
09-pripad-damy-v-jezere
10-pripad-smrtici-lekce
11-pripad-muzikalove-vrazdy
12-pripad-vraha-z-muzstva-hvezd
13-pripad-otraveneho-pera
14-pripad-valecne-ozveny
15-pripad-umlcene-zpevacky
16-pripad-uminene-dcery
17-pripad-bezohledneho-reportera
18-pripad-ocerneneho-mafiana
19-pripad-sklenene-rakve
20-pripad-smrtici-mody
21-pripad-osudnych-obrazu
22-pripad-preletaveho-romea
23-pripad-nevesty-se-zlomenym-srdcem
24 Pripad vecneho mladi
25 Pripad zradneho rozhlasoveho moderatora
26-pripad-vrazedneho-polibku
27-pripad-odlozenych-manzelek
28-pripad-osudneho-zivotniho-stylu
29-pripad-mrtveho-guvernera
30-Pripad zarlive sprymarky
Mignard napsal(a):
...
když epizody a další podobné věci se dávají do sekce Hlášení chyb -> a např.epizody do tohoto vlákna
Ahoj, moc jsem nevěděla kam to hodit, ale sem se mi zdálo, že to ještě relativně patří.
Nedávno jsem u nějakého seriálu viděla narážku na Česko a dneska jsem ji zase jinde našla a chtěla bych ji doplnit. Je na to něco speciálního, nebo to tam mám dát jako zajímavost?
Předem díky za radu. :)