Diskuzní fórum

Two and half man/Dva a půl chlapa

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

PepaH
Dlouholetý uživatel | Cool level: 0 | Margaret 'Maggie' Simpson
5. 8. 2012 / 17:20:53 (před 12 roky)
off

Tak kdo sledujete tento, dnes již legendární seriál? A co na něj říkate?

Jak se stavíte k nové postavě, která nahradila Charlieho? :-)

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
5. 8. 2012 / 17:26:45 (před 12 roky)
off

Nahradit Charlieho byla chyba. Teď je to úplně jiný seriál. Ale je i pár vtipných momentů s Waldenem... ale jen pár. Aspoň že Alan zůstal :)

Jinak je to dobrý seriál.

PepaH
5. 8. 2012 / 17:30:17 (před 12 roky)
off

Tak Alan nepatřil nikdy mezi moje top, to hlavně Charlie a pak i celkem Jake.. :-)) Já k tomuto nahrazení ještě popravdě nedošel, jen právě vím, že se moc lidem nelíbí. Jen tak zběžně jsem tedy shlédl jeden díl a vcelku se mi ta postava zamlouvala. Ale to možná i proto, že Ashton patří od Záchranářů k mojí topce herců.

Editováno: 1x | Naposledy: 5. 8. 2012 / 17:30:41
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
5. 8. 2012 / 20:03:57 (před 12 roky)
off

Viděl jsem s Waldenem jeden díl, a když jsem zjistil, že to je jen výměna herce a jména, jinak je vše při starém, tak jsem si to dál nepouštěl... Charlie byl osobnost, která táhla seriál a Walden je s prominutím, jen její stín.

And when my time is up, have I done enough?
PepaH
17. 8. 2012 / 00:43:30 (před 12 roky)
off

Tak už jsem těch dílů viděl 6 a sice se to o něco zhoršilo, ale musím říct, že to není až tak špatný. Walden dokáže občas i pobavit :-)

Korálka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
20. 6. 2013 / 11:32:42 (před 11 roky)
off

Charlie je Charlie, ten seriál táhl především on. Dá se na to pořád dívat, občas se i zasmát, ale už to ani náhodou není ono. :)

Coccinella
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
30. 6. 2013 / 21:47:39 (před 11 roky)
off

Přikláním se bohužel k antiWalden táboru, přestože miluju Ashtona Kutchera. Nemluvě o tom, že mi Waldenův výzor vůbec nesedí.. Charlieho zkrátka nikdo nenahradí a kdo říká že jo, ten po něm smutní dodnes :D

cerfik.j
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
1. 7. 2013 / 18:51:51 (před 11 roky)
off

Prostě se z toho stal jiný seriál, který už neni tak vtipný jak býval. Díly, které by mi dříve připadaly průměrné, mi teď po několika špatných dílech přijdou hodně dobrý. Komediálnost šla dolů. Je to škoda, že Charlie šel pryč.

La.Volpe
Redaktor | Cool level: 119 | Jack O'Neill
1. 7. 2013 / 20:41:46 (před 11 roky)
off

Tak po odchodu Charlieho je to trochu jiný seriál, ale teď je jen otázka, jestli ten seriál klesl na kvalitě. Po příchodu Waldena se mě začal líbit víc, a to díky Alanovi. Jen by to chtělo více Jakea. S tímhle seriálem zůstanu až dokonce. ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 7. 2013 / 20:42:14