Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ahoj
prave som sa zaregistrovala,chcela by som pozerať tal.serial blaznive lasky a nejde mi...
Ako na to?
dakujem
tak tu asi nijako,stránka neslúži ako sledovanie seriálov na internete ale na niečo iné (na sťahovanie titulkov,čítaní/pridávaní hodnotení seriálov,urobenie si wishlistu atď)
Ahojky, jsem tu nová a doufala jsem, že shlédnu díly, které mi v televizi unikly, ale nikde nemůžu najít "promítání". Jsem nadšeným divákem od prvních dílů a proto konec čtvrté řady na Universal Channel, který mi TV nějak odmítla natočit, docela postrádám. Děkuji za odpověď, jak na to.
Hafu napsal(a):
Ahojky, jsem tu nová a doufala jsem, že shlédnu díly, které mi v televizi unikly, ale nikde nemůžu najít "promítání". Jsem nadšeným divákem od prvních dílů a proto konec čtvrté řady na Universal Channel, který mi TV nějak odmítla natočit, docela postrádám. Děkuji za odpověď, jak na to.
Tady se na seriály nedá dívat...viz. příspěvek výš.
Hafu napsal(a):
Kahlan napsal(a):
tak tu asi nijako,stránka neslúži ako sledovanie seriálov na internete ale na niečo iné (na sťahovanie titulkov,čítaní/pridávaní hodnotení seriálov,urobenie si wishlistu atď)
Přesně , SerialZone neslouží k online sledování seriálů ,ale je to něco jako sociální síť zaměřená na seriály, takový seriálový portál :D
bathory napsal(a):
ale fakt o čom to tu je ?? ak si chcem niečo pozrieť ale sa o tom dočítať???
Já se také chci na seriály dívat a ne si o nich jen číst, nicméně bez SZ bych nevěděla na co se koukat. Ze svého okolí jsem největší seriálový maniak já a seriály mi prostě postupně došly, zatímco teď se SZ nevím co zkouknout dřív :)
Pěkná vychytávka je taky watchlist, díky kterému si nemusím pamatovat kdy vychází jaký z patnácti ongoing seriálů, které sleduji ;)
bathory napsal(a):
ale fakt o čom to tu je ?? ak si chcem niečo pozrieť ale sa o tom dočítať???
Sakra k čemu je IMDb a ČSFD? Vždyť se tam nedají přehrávat filmy a dá se tam o nich jen číst. Asi by se tyhle stránky měly taky zrušit...
Fruiko napsal(a):
Sakra k čemu je IMDb a ČSFD? Vždyť se tam nedají přehrávat filmy a dá se tam o nich jen číst. Asi by se tyhle stránky měly taky zrušit...
No já třeba stahuju díly (třeba wilfred)na http://www.uloz.to tady se dycky jen kouknu kdy vyjde na stažení:) Druhá serie už aby tu byla.:)i na tom ulozto:) Ona tu je ale neví se datum:)