Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jaký je váš oblíbený styl hudby, kapela, zpěvák a jaké písničky u vás momentálně vedou?
Kromě Skrillexu a Dubstepu které jsem poslouchal teď "naposledy",si rád poslechnu cokoliv co se mi líbí a zaujme ;D Pokud mě chytí nějaká Dechovka,proč ne ?! :P Ale radši Pop,Rock apod . . .
Thomm97 napsal(a):
Kromě Skrillexu a Dubstepu které jsem poslouchal teď "naposledy",si rád poslechnu cokoliv co se mi líbí a zaujme ;D Pokud mě chytí nějaká Dechovka,proč ne ?! :P Ale radši Pop,Rock apod . . .
Rozhodně souhlasím Dub step Skrilex a já k tomu přidávám bulet for my valentine, black veil birds,segment,escape the fate atd ale taky si občas poslechnu i kasiky jako jsou no name, green day, linkinpark atd. :)
pro ty, kteří tu psali o dubstepu je tu parádní video, nejen ta hudba ale i ten střih mu tam dobře sedí...(tý práce, co to muselo dát..)
odkaz
Ja počúvam hlavne alternatívnu hudbu.
P.S: Aj o nej píšem :-)
Tak ja väčšinou počúvam metalovú či rockovú muziku. Občas nejaký ten punk, reggae alebo aj klasiku ak potrebujem vypnúť a proste nepremýšľať nad ničím. V poslednej dobe som začal počúvať aj OST-čka k niektorým hrám a zaujala ma najviac pesnička z OST Skyrimu Dragonborn :) Je to taký epický song ktorý má proste energiu v sebe a keď ho počúvať behajú mi až zimomriavky po tele. :) Keby ste nevedeli čo to je za song tak to je toto:
odkaz