Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mě osobně by se třeba hodně hodilo něco jako počítadlo dokoukaných seriálů .. Když si dávám seriál do oblíbených tak vždycky vybírám kterou epizodu jsem naposled viděla (pak to ve watchlistu aktualizuji tím, že dám že se mi nejnovější epizoda líbila.. ) nebo zda už jsem viděla seriál kompletně (pokud už je ukončený tak se mi samozřejmě pak ve watchlistu nezobrazí..)..Nešlo by časem třeba vytvořit nějakou klidně i "jednoduchou" tabulku, která by se každýmu uživateli automaticky vygenerovala s údaji o počtu ohodnocených seriálů, kompletně zhlédnutých a rozkoukaných? .. ideálně by pak uživatel SZ mohl zkopírovat HTML kód dané tabulky a vložit si jí třeba tady na profil, své stránky atd... Hmm, nevim jestli jsem to pochopitelně vysvětlila, každopádně jenom takovej návrh, kterej pokud by se zrealizoval, tak bych byla hodně vděčná :D (+ teď mě napadá další věc - člověk by si mohl html kód té tabulky třeba zakoupit svými kredity? :D )
Hruzka napsal(a):
Mě osobně by se třeba hodně hodilo něco jako počítadlo dokoukaných seriálů .. Když si dávám seriál do oblíbených tak vždycky vybírám kterou epizodu jsem naposled viděla (pak to ve watchlistu aktualizuji tím, že dám že se mi nejnovější epizoda líbila.. ) nebo zda už jsem viděla seriál kompletně (pokud už je ukončený tak se mi samozřejmě pak ve watchlistu nezobrazí..)..Nešlo by časem třeba vytvořit nějakou klidně i "jednoduchou" tabulku, která by se každýmu uživateli automaticky vygenerovala s údaji o počtu ohodnocených seriálů, kompletně zhlédnutých a rozkoukaných? .. ideálně by pak uživatel SZ mohl zkopírovat HTML kód dané tabulky a vložit si jí třeba tady na profil, své stránky atd... Hmm, nevim jestli jsem to pochopitelně vysvětlila, každopádně jenom takovej návrh, kterej pokud by se zrealizoval, tak bych byla hodně vděčná :D (+ teď mě napadá další věc - člověk by si mohl html kód té tabulky třeba zakoupit svými kredity? :D )
tyjo, tak jen aby tvůj nápad nezapadl, tak se pokusím odpovědět aspoň z toho co vím...
jakékoli statistiky zpomalují server, takže z tohoto hlediska by to možná malý problém byl (konečné slovo ale má fruiko)
asi by tvůj nápad byl dobrý třeba vzhledem k hodnoceným seriálům, kde by byla nějaká značka (podobně jak je teďka tužtička pro ty, které jsi okomentovala), že ho máš rozkoukaný, nedívala ses nebo už je dodívaný. Samozřejmě tady to ale naráží na to, že spousta seriálů nemá doplněné epizody (ale snad by to šlo)
osobně bych to vylepšil tak, aby mi to ukazovalo, kolik epizod mi ještě zbývá do konce...
s tím kopírováním kódu by byl asi problém, protože by to muselo komunikovat přes tvůj profil a kdybys nebyla přihlášená, tak by to nemohlo vygenerovat výsledek (nebo by ta tabulka musela být minimálně veřejná - pokud myslíš třeba něco jako YouTube video). Každopádně pokud by se to hodně používalo a ta tabulka by musela zůstat aktuální, server by se o hodně víc zatěžoval...
Ale doufám, že na to odpoví i někdo z programátorského týmu, snad jsem neřekl nějakou blbost..