Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jelikož se na tomto webu moc neví o "skryté" sekci seriálových chyb, tak se na ní pokusím upozornit touto jednoduchou "hrou".
Pravidla jsou jednoduchá: Někdo přidá obrázek ze seriálu s nějakou chybkou a ostatní hádají, co je špatně.
(Ovšem zde neplatí pravidlo, kdo uhodne, zadá další, protože sehnat nějaký obrázek s chybou je přece jen těžší.)
PS: Obrázek může zadat kdokoliv, nemusíte čakat na mě, až něco vymyslím. Pokud ovšem budete něco přidávat, tak jen vlastní věci-NEBERTE NIC Z JINÝCH WEBŮ!
Simpsonovic rodinka
Furiant napsal(a):
Že by to byla barva "rukojeti" u košíku? Nahoře červená, dole modrá? :D
Je to tak. Fruiko si ale jednou všiml ještě jedné drobnosti... tak ji zkuste najít.
weri napsal(a):
Je to tak. Fruiko si ale jednou všiml ještě jedné drobnosti... tak ji zkuste najít.
Marge drží časopis Mom s dortem na titulce, vzadu je však vidět časopis Mom s jinou titulkou
weri napsal(a):
nemá marge nejak jinak ten nahrdelnik..? jednou vic nahore..?
naninka358 napsal(a):
Marge drží časopis Mom s dortem na titulce, vzadu je však vidět časopis Mom s jinou titulkou
Tak přesně tohle jsem myslel...
aaime napsal(a):
nemá marge nejak jinak ten nahrdelnik..? jednou vic nahore..?
Řekl bych, že to chyba nebude... pokaždé je na ni pohled z jiného úhlu a když si všimneš, tak vždy je náhrdelník zhruba v prostředku mezi její pusou a horním okrajem šatů.
weri napsal(a):
Jelikož se na tomto webu moc neví o "skryté" sekci seriálových chyb, tak se na ní pokusím upozornit touto jednoduchou "hrou".
Pravidla jsou jednoduchá: Někdo přidá obrázek ze seriálu s nějakou chybkou a ostatní hádají, co je špatně.
(Ovšem zde neplatí pravidlo, kdo uhodne, zadá další, protože sehnat nějaký obrázek s chybou je přece jen těžší.)
Simpsonovic rodinka
A jak se dá na tu sekci dostat?
Aktualizace: Už jsem na to přišel, klikátko je u konkrétního seriálu, ale to je dosti nepřehledné, musel jsem kliknout asi na dvacet seriálů, abych nějakou chybu našel. To samé je u hlášek. Chce to odkaz na hlavní stránku, takhle je to dost na prd.
weri napsal(a):
Tak přesně tohle jsem myslel...
bude ikonka do profilu? ;-)
naninka358 napsal(a):
bude ikonka do profilu? ;-)
Když ji weri vyrobí a já ji schválím.. :-D
Fruiko napsal(a):
Když ji weri vyrobí a já ji schválím.. :-D
Když bude mít weri tvůrčí náladu, tak možná něco bude...
Pája napsal(a):
A jak se dá na tu sekci dostat?
Aktualizace: Už jsem na to přišel, klikátko je u konkrétního seriálu, ale to je dosti nepřehledné, musel jsem kliknout asi na dvacet seriálů, abych nějakou chybu našel. To samé je u hlášek. Chce to odkaz na hlavní stránku, takhle je to dost na prd.
Hlavní stránka zatím není, ale tak nějak doufám, že se co nevidět udělá...