Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pája napsal(a):
Tak jsem si to musel zase pustit a asi nejprve v náprsní kapse košile nic nemá a pak mu tam něco lesklého kouká, asi jsi zaznamenal další chybu, ale ta moje původní to není.
Vim, že sem řikal, že tamto je naposled, ale já si nemůžu pomoct. Když Dvořákovi dávají pytlík, čouhá doleva. Když fouká, čouhá doleva, ale po kolorizaci kouká doprava, i když pravděpodobně neměl čas ho otočit. Kdyžtak mě nějak okřikni a já to přestanu zkoušet.
Pája napsal(a):
Po dlouhé době, pro oživení přidávám jednu video chybu.
Návštěvníci
není to náhodou Lábusovo pravé oko? ze začátku je normální, a potom když je záběr přímo na obličej, tak má monokl...
nezmizela někam Patrasová?
Auto se jim zbravilo dozelena, pak to nějak přepli a zase zbělelo, vzápětí bylo zase zelené a v dalším záběru zase bílé?
Janulka.ka napsal(a):
Auto se jim zbravilo dozelena, pak to nějak přepli a zase zbělelo, vzápětí bylo zase zelené a v dalším záběru zase bílé?
Bingo, přepnou ho na bílé a když Karas pokračuje ve foukání do balónku, tak je za ním stále zelené. Ale zároveň jsem smutný, že to tu nevydrželo déle, teď to tu zase na půl roku zamrzne. U "sousedů" mám už od čtvrtka - týden zadanou hlášku a zatím nikdo nic.
Pája napsal(a):
Bingo, přepnou ho na bílé a když Karas pokračuje ve foukání do balónku, tak je za ním stále zelené. Ale zároveň jsem smutný, že to tu nevydrželo déle, teď to tu zase na půl roku zamrzne. U "sousedů" mám už od čtvrtka - týden zadanou hlášku a zatím nikdo nic.
To je právě problém chyb, buď jsou známé nebo si jich nevšimneš a nepřidáš..
Tak se rok s rokem sešel, a je na čase zase po roce zadat nějakou chybu.
Takže, je to zase videochyba ze seriálu Velké sedlo.
Video chyba zde Že má různě pomačkanou střechu a pokaždé je jinak hluboko potopena, je pravda, ale to neberu.
Pája napsal(a):
Tak se rok s rokem sešel, a je na čase zase po roce zadat nějakou chybu.
Takže, je to zase videochyba ze seriálu Velké sedlo.
Video chyba zde Že má různě pomačkanou střechu a pokaždé je jinak hluboko potopena, je pravda, ale to neberu.
Chybí odhozený kabát?
xxmartinxx napsal(a):
Chybí odhozený kabát?
ne