Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Jelikož jsem vlákno tohoto seriálu nenašel, tak zakládám nové... :-)
Nevíte jestli už je někde možnost shlédnout díl 08x01? :-)
PepaH napsal(a):
Jelikož jsem vlákno tohoto seriálu nenašel, tak zakládám nové... :-)
Nevíte jestli už je někde možnost shlédnout díl 08x01? :-)
Ještě ani nebyla epizoda odvysílaná. :)
Mám Himym moc ráda, ale.. Zdá se mi to nebo kvalita seriálu docela hodně klesla? Himym byl můj nejoblíbenější seriál, ano, pořád je vtipný, ale pořád se to opakuje a je mi líto, ale přestává mě bavot.. :/ Nahradil ho seriál Pretty Little Liars.. :D
No jestli klesla nebo ne. Ani bych neřekla,že klesla, ale nejspíš se nám to zdá, jelikož seriál už opravdu natahují. Proto přestává bavit. Já tedy stále sleduji, jelikož je mi líto to přestat sledovat. Prostě jsem si na něj zvykla. Každopádně, už by to chtělo ukončit, nebo seriál půjde do záhuby. A hlavně bych už chtěla vědět, s kým tedy Ted skončí. No uvidíme. Snad je tohle už série poslední, i když pochybuju.
a právě tím natahování kvalita klesla. už tak zoufale neví, jaké zápletky vymyslet, že jsou epizody absolutně o ničem. třeba díl, kdy lily rodila, byl pomalu k nepřežití. měla jsem pocit, že trvala 3 hodiny, jak byla nudná. přesto se jim sledovanost zvedla, ale ne proto, že by se nějak zlepšili, takže by měli přijít ještě s jednou řadou, ale protože lidi už konečně chtějí vidět, jak to skončí.
Ale pro skalní fandy bych řekl že je prostě pořád boží :D I když méně boží, ale to se stává když běži dost dlouho a není zase tolik námětů ...
čo hovoríte na posledný diel č.21 , spoznáme už konečne mamu ?