Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Mně tedy nový systém nevadí :-) Jak je kdo cool je stejně dost subjektivní (ale souhlasím, že na konci nekonečného seznamu by určitě měl být Chuck Norris :D), takže na jménu té osoby asi až tak nesejde.
Spíš bych se chtěla zeptat, které aktivity jsou do toho zahrnuty případně jakým počtem bodů? Nebo je to opět tajmství? :)
Illyria napsal(a):
Mně tedy nový systém nevadí :-) Jak je kdo cool je stejně dost subjektivní (ale souhlasím, že na konci nekonečného seznamu by určitě měl být Chuck Norris :D), takže na jménu té osoby asi až tak nesejde.
Spíš bych se chtěla zeptat, které aktivity jsou do toho zahrnuty případně jakým počtem bodů? Nebo je to opět tajmství? :)
Konkrétní čísla jsou samozřejmě tajemství :) Známe zdejší sběratele a to, čeho jsou schopni :)
Každopádně je zahrnuto mnoho různých věcí - kredity samotné lze získat za aktivitu téměř všude a samozřejmě to není vše.
Aha, tak mne moc nepotěšilo, ale čekala jsem to :-) Díky za odpověď.
Illyria napsal(a):
Aha, tak mne moc nepotěšilo, ale čekala jsem to :-) Díky za odpověď.
Tak pššššt.
Jsou zahrnuty všechny akce za které jsou kredity, příspěvky ve fóru, prosurfovaný čas... Prostě všechno, co se dá měřit. :D
Fruiko napsal(a):
Tak pššššt.
Díky! Myslím, že s mým tempem se jen tak někam nehnu. A spammovat se kvůli tomu nikde nechystám ;)
Můj nick je cool sám o sobě, s tím si vystačím :-X
A je na nějakém levelu John Locke? :)
Locke napsal(a):
A je na nějakém levelu John Locke? :)
Co se nechat překvapit? :-)
To je škoda. Moc velká škoda. Hodnosti byly neskutečně vtipné a nemohla jsem se dočkat co bude další. Tohle tak vtipné není. Navíc momentálně jsem chloe o'brien což mi nic neříká a po poradě s Obrázky na Googlu sice už vím o koho jde, ale vtipnost mi pořád uniká... Chjo... :(
P.S.: Nešlo by to udělat tak, že by si každý mohl vybrat jestli chce staré hodnosti nebo novou coolovost?
Dadulinka napsal(a):
To je škoda. Moc velká škoda. Hodnosti byly neskutečně vtipné a nemohla jsem se dočkat co bude další. Tohle tak vtipné není. Navíc momentálně jsem chloe o'brien což mi nic neříká a po poradě s Obrázky na Googlu sice už vím o koho jde, ale vtipnost mi pořád uniká... Chjo... :(
P.S.: Nešlo by to udělat tak, že by si každý mohl vybrat jestli chce staré hodnosti nebo novou coolovost?
má cenu reagovat, když už v tomto vlákně odpověď máš? ;)