Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
BuBBleS napsal(a):
má cenu reagovat, když už v tomto vlákně odpověď máš? ;)
Kde?
Dadulinka napsal(a):
Kde?
Několikrát je v celém vláknu řečeno, že se systém nyní už měnit nebude. Máte jeden systém hodností a tak to také zůstane. Důvody vyjmenovány byly :)
megawir napsal(a):
Několikrát je v celém vláknu řečeno, že se systém nyní už měnit nebude. Máte jeden systém hodností a tak to také zůstane. Důvody vyjmenovány byly :)
Dobrá, pardon :)
Dadulinka napsal(a):
Dobrá, pardon :)
V pohodě :) Každopádně - pokud někdo neví, co je postava v jeho/jejím levelu zač, stačí na jméno dané postavy klepnout. Přehodí vás to do výsledků vyhledávání a počítám, že poznáte, o koho jde (pokud by výsledků bylo víc). Konkrétně Chloe je postava z 24, která kromě hlavního hrdiny účinkovala v nejvíce epizodách.
Dadulinka napsal(a):
Navíc momentálně jsem chloe o'brien což mi nic neříká a po poradě s Obrázky na Googlu sice už vím o koho jde, ale vtipnost mi pořád uniká... Chjo... :(
Z toho si nic nedělej. Já neznám skoro žádnou z těch postav, protože ty seriály kde hrají nesleduji; Dexter, 24, Red Dwarf, Modern Family... To je možná zajímavé jenom pro ty, co ty seriály sledují. Snad se jednou dostanu na level, kde bude postava kterou opravdu znám :)
zipacna napsal(a):
Z toho si nic nedělej. Já neznám skoro žádnou z těch postav, protože ty seriály kde hrají nesleduji; Dexter, 24, Red Dwarf, Modern Family... To je možná zajímavé jenom pro ty, co ty seriály sledují. Snad se jednou dostanu na level, kde bude postava kterou opravdu znám :)
Právě v tom byl ten starý systém o moc zajmavější, protože to bylo vtipné okamžitě a pochopil to každý. Takhle to něco znamená jenom pro toho, kdo zná ty herce a ty seriály....
Dadulinka napsal(a):
Právě v tom byl ten starý systém o moc zajmavější, protože to bylo vtipné okamžitě a pochopil to každý. Takhle to něco znamená jenom pro toho, kdo zná ty herce a ty seriály....
vše se zde již řešilo a padlo spousta argumentů. snad není takový problém si to zde přečíst. nový systém není přeci definován pouze tou seriálovou postavou... a určitě je to lepší, než vyzvedávat do nebe spammery...
BuBBleS napsal(a):
vše se zde již řešilo a padlo spousta argumentů. snad není takový problém si to zde přečíst. nový systém není přeci definován pouze tou seriálovou postavou... a určitě je to lepší, než vyzvedávat do nebe spammery...
Ale to že je to mnohem férovější nikdo nezpochybňuje. Já jen říkám, že starý systém měl nápad a vtip. Na tom, že je někdo Chloe O'Brian nebo Phil Dunphy nebo sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger (což je konečně jedna postava kterou znám) mi nepřijde nic vtipného, zajmavého nebo nápaditého.
Bože muj, můžeme tuhle diskuzi už ukončit? Stejně se tim ničeho nedosáhne.
Dadulinka napsal(a):
Ale to že je to mnohem férovější nikdo nezpochybňuje. Já jen říkám, že starý systém měl nápad a vtip. Na tom, že je někdo Chloe O'Brian nebo Phil Dunphy nebo sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger (což je konečně jedna postava kterou znám) mi nepřijde nic vtipného, zajmavého nebo nápaditého.
To jméno seriálové postavy ale neznamená, že ty jsi Klinger a podobně... jako důležitější beru to číslo, tedy tvůj "level coolovosti", ta postava je tam jen jako doplnění, kdo v seriálovém světě by tomuto levelu mohl odpovídat. Prostě to není jméno tvé "hodnosti", protože to není hodnost (mám dojem, že někdo to bere tak, že vtipné názvy hodností byly vyměněny za nudná jména postav). Ano, v předchozím hodnocení bylo pár vtipných názvů hodností, ale to je tak celé, co tím člověk mohl získat. Mohl mít dejme tomu vtipný popisek, když se dostal přes hodnosti "spammer" a "velký spammer"... ale nic víc.
a mimochodem i tenhle nový systém má nápad a vtip... respektuj to.