Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
"Cool level" pod nickem v diskuzích se mi vůbec nelíbí. Připadne mi to docela trapné. Předchozí systém se mi líbil o hodně víc.
pokročila jsem o jeden na level a jsem tedy cool jako dale, ale nejsem si jistá, je to dale z rychlé roty nebo nějaký jiný? našlo mi to totiž asi 50 postav s tímhle jménem.
ševča napsal(a):
pokročila jsem o jeden na level a jsem tedy cool jako dale, ale nejsem si jistá, je to dale z rychlé roty nebo nějaký jiný? našlo mi to totiž asi 50 postav s tímhle jménem.
Je to ten z Rychlý roty.
možná by před to nebylo špatné dodat veveřák nebo něco takového :).
ševča napsal(a):
možná by před to nebylo špatné dodat veveřák nebo něco takového :).
A rovnou i pruhovanej. :D
ševča napsal(a):
Podobně jsem to měl před časem taky a říkal jsem si, že to bude veverčák :-)
Jé, já jsem přelezla na Maxe Q. Klingera, to mě docela potěšilo :-).
Mně se tohle oceňování líbí, ať jsem kdo jsem.
Silcasiles napsal(a):
Jé, já jsem přelezla na Maxe Q. Klingera, to mě docela potěšilo :-).
Mně se tohle oceňování líbí, ať jsem kdo jsem.
Nám na vyšších příčkách z toho už trošku tečou nervy :D
Seraphine313 napsal(a):
Nám na vyšších příčkách z toho už trošku tečou nervy :D
Z toho, že trvá tisíc let, než se dostaneme na novou úroveň :D A že se pravidelně zastavíme u 99,88% splěno a trčíme tam dva dny :D
ragelly napsal(a):
Z toho, že trvá tisíc let, než se dostaneme na novou úroveň :D A že se pravidelně zastavíme u 99,88% splěno a trčíme tam dva dny :D
Jděte někam! :D Já jsem se od tý doby, co se zavedlo nový hodnocení nehnula ze 4..:(
Asi pujdu napsat pár názorů..