Diskuzní fórum

2.1.5 - Level coolovosti

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
31. 10. 2012 / 20:34:30 (před 12 roky)
off

Ježiš, a není to jedno? XD

Nemůžu si pomoct, ale jestli někdo píše příspěvky jen proto, aby byl dle svého počítadla více 'cool', pak je jedině dobře, že došlo k masivnímu promazání.
Vaše starosti bych vážně chtěla mít, přátelé :)

Klesají Vám bodíky? Tak se zkuste prozměnu, místo bezmyšlenkovitého krafání ve fóru, podílet na vylepšování serialzone.
Máte tolik možností: doplňujte popisy seriálů, obsahy epizod, zajímavosti, životopisy, pište články, překládejte titulky atd.
Toto jsou totiž smysluplné věci, které velice pravděpodobně nikdo odmazávat nebude a váš 'kůlometr' vyletí tryskovou rychlostí k výšinám ;-)

Muhehehehe :D

I didn't do it... and I'll never do it again!
Editováno: 1x | Naposledy: 31. 10. 2012 / 20:35:16
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
31. 10. 2012 / 20:51:32 (před 12 roky)
on
Ajka napsal(a):

Máte tolik možností: doplňujte popisy seriálů, obsahy epizod, zajímavosti, životopisy, pište články, překládejte titulky atd.

Tohle kdyby dělali všichni, tak je tu holubník :)

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
31. 10. 2012 / 21:17:19 (před 12 roky)
off
Ajka napsal(a):

Klesají Vám bodíky? Tak se zkuste prozměnu, místo bezmyšlenkovitého krafání ve fóru, podílet na vylepšování serialzone.
Toto jsou totiž smysluplné věci, které velice pravděpodobně nikdo odmazávat nebude a váš 'kůlometr' vyletí tryskovou rychlostí k výšinám ;-)

ale mě baví jak doplňovat informace na serialzone tak i "kafrat" na forku :D akorát se mi musí chtít ale pak zas na druhou stranu si vyberu seriál a snažím se aktualizovat informaci ke každému herci co tam je :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Ajka
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
31. 10. 2012 / 22:23:58 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tohle kdyby dělali všichni, tak je tu holubník :)

To je taky pravda. :)

Hacker3985 napsal(a):

ale mě baví jak doplňovat informace na serialzone tak i "kafrat" na forku :D akorát se mi musí chtít ale pak zas na druhou stranu si vyberu seriál a snažím se aktualizovat informaci ke každému herci co tam je :D

Jasně, měla jsem tím jen na mysli, že pro zvyšování našich 'cool levelů' sem přece nechodíme - i když je to to bezesporu jisté zpestření :)

I didn't do it... and I'll never do it again!
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
1. 11. 2012 / 11:26:07 (před 12 roky)
off
Ajka napsal(a):

Nemůžu si pomoct, ale jestli někdo píše příspěvky jen proto, aby byl dle svého počítadla více 'cool', pak je jedině dobře, že došlo k masivnímu promazání.
Vaše starosti bych vážně chtěla mít, přátelé :)

jestli jsi tím myslela mě, tak takhle já jsem to vůbec nemyslela. občas přidám hlášku či narážku, ale ani ne kvůli kreditům, na které se tu pořádá pro mě nepochopitelný hon. nesbírám to ani to. když mi ale klesne úroveň během nějakých 3 hodin o celou úroveň, tak se člověk lekne, jestli třeba neudělal něco špatně a neubrali mu to jako trest. když Fruiko napíše, že to může spadnout o kousek a spadne to o tolik, tak jsem se lekla, jestli to není něčím jiným.

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
13. 11. 2012 / 20:54:40 (před 12 roky)
off

Ale no tak, konečně se vypracuju na další level a čeká na mě další vořech, kterýho neznám! :D chci být cool jako Harvey Specter ze suits nebo Neal Caffrey z white collar, jako doufám, že někde na vyšších příčkách jsou :)

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
13. 11. 2012 / 21:02:00 (před 12 roky)
off

Je tam někde Casey?

Go GOATS
shenandoah
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
13. 11. 2012 / 21:17:19 (před 12 roky)
off
allyska napsal(a):

Ale no tak, konečně se vypracuju na další level a čeká na mě další vořech, kterýho neznám! :D chci být cool jako Harvey Specter ze suits nebo Neal Caffrey z white collar, jako doufám, že někde na vyšších příčkách jsou :)

Co se ti nelíbí na Apollovi? Je to fešák a úžasně lítá se svou stíhačkou Viperem :-)
Ale Harveyho bych taky brala, jenže pro mě je v jiné galaxii.

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 11. 2012 / 21:18:43
Bartami
Dlouholetý uživatel | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
17. 12. 2012 / 12:49:43 (před 11 roky)
off

Tak jsem se dostala na 12. level a jsem cool jako Dale. Jen kurňa nevím který a z jakého seriálu :D

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
17. 12. 2012 / 12:55:23 (před 11 roky)
on
Bartami napsal(a):

Tak jsem se dostala na 12. level a jsem cool jako Dale. Jen kurňa nevím který a z jakého seriálu :D

Z toho kresleného... Co k němu patří Chip...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.