Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Kocour je určitě z red Dwarf tedy Červeného trpaslíka :-))) jeden z mých oblíbenců
Alan Harper je víc cool jak Jaime?
ševča napsal(a):
Alan Harper je víc cool jak Jaime?
rebríček bol robený ešte za čias prvej série, ak sa nemýlim, takže vtedy fakt Jaime bol ešte "ťulpas" :)
inekafe napsal(a):
rebríček bol robený ešte za čias prvej série, ak sa nemýlim, takže vtedy fakt Jaime bol ešte "ťulpas" :)
Ale větší ťulpas jak Alan nebyl ani ve svých nejslabších chvílích.
ševča napsal(a):
Ale větší ťulpas jak Alan nebyl ani ve svých nejslabších chvílích.
to je zase tiež pravda, no...:D
Původně jsem se sem šla zeptat, jestli level Angel je ten z Buffy, Dextera, nebo ženská z toho telefoního seznamu, co mi to vyjelo, ale listovala jsem diskuzí, ať se neptám na něco, co už bylo, a všimla jsem si, že ragelly má, chudák, jenom číslo, i když jste slibovali, že seznam bude nekonečný. Tak mě napadlo, jestli bude nějaká aktualizace. Seriálových postav už taky přibylo za těch pár let...
ševča napsal(a):
Původně jsem se sem šla zeptat, jestli level Angel je ten z Buffy, Dextera, nebo ženská z toho telefoního seznamu, co mi to vyjelo, ale listovala jsem diskuzí, ať se neptám na něco, co už bylo, a všimla jsem si, že ragelly má, chudák, jenom číslo, i když jste slibovali, že seznam bude nekonečný. Tak mě napadlo, jestli bude nějaká aktualizace. Seriálových postav už taky přibylo za těch pár let...
Už mám! :D Snad alespoň zase na celý rok :D Jinak je to Angel z Buffy :)
ragelly napsal(a):
Už mám! :D Snad alespoň zase na celý rok :D Jinak je to Angel z Buffy :)
To kvůli mně, nebo jsem náhodou trefila ten den? :D
ševča napsal(a):
To kvůli mně, nebo jsem náhodou trefila ten den? :D
Kvůli tobě :D Já bych si ani nevšimla, že nemám postavu :D
ragelly napsal(a):
Kvůli tobě :D Já bych si ani nevšimla, že nemám postavu :D
Konečně mám taky přínos :D.