Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
A bude zase nějaký top 10 žebříček, kdo má nejvíc? :D
Jinak bych se taky přimouvala za zachování hodností, chtěla jsem vždycky být Jednička fóra :D
allyska napsal(a):
nebo bude obojí zábava, proč by to nemohlo zůstat obojí? chci konstruktivní odpověd :D
Protože hodnosti jsou neudržovatelné, jelikož to je pozůstatek ze staré SZ.
Seraphine313 napsal(a):
to je fakt, na fóru to má člověk pořád na očích
Však levely se budou zobrazovat místo hodností na fóru.
[citace=ragelly]A bude zase nějaký top 10 žebříček, kdo má nejvíc? :D
/citace]
ještě, aby ses nehlásila :D
allyska napsal(a):
[citace=ragelly]A bude zase nějaký top 10 žebříček, kdo má nejvíc? :D
/citace]
ještě, aby ses nehlásila :D
Jsem čekala, kdo to první napíše, ale že zrovna ty... :D Ty mi toho Sammyho neodpustíš, co? :D
no já si užila k mojí ikonce tak trochu ďábla, ale to už mám za sebou, takže to je oživení.
Ale hodnosti bych opravdu nechala, kdyby to zůstalo oboje, tak to taky nebude špatný snad ne ? :D
Bude pouze level, potřebovali jsme to sjednotit. Už nepřemlouvejte :)
Fruiko vysvětlil dostatečně.
Máte level, který neukazuje jak velcí jste spammeři, ale zohledňuje mnoho ukazatelů a je tak víc odpovídající.
Fruiko napsal(a):
Pokud najedete nad ukazatel stavu, zobrazí se vám kolik z daného levelu máte za sebou.
Zdravím, můžu se zeptat přesně nad jaký ukazatel mám najet myší? Pravděpodobně jsem slepá, ale nemůžu to absolutně najít a docela by mě zajímalo, kolik mi chybí do dalšího lvl :D Vidím u sebe na profilu tu tabulku s lvl a přirovnání k nějaké postavě, ale ať tam jezdím myší jak chci, tak se mi nic nezobrazuje. Tak bych asi potřebovala nějaký názorný obrázek pro blbý :-) Díky moc.
Katschaba napsal(a):
Zdravím, můžu se zeptat přesně nad jaký ukazatel mám najet myší? Pravděpodobně jsem slepá, ale nemůžu to absolutně najít a docela by mě zajímalo, kolik mi chybí do dalšího lvl :D Vidím u sebe na profilu tu tabulku s lvl a přirovnání k nějaké postavě, ale ať tam jezdím myší jak chci, tak se mi nic nezobrazuje. Tak bych asi potřebovala nějaký názorný obrázek pro blbý :-) Díky moc.
Máš tam pod toolboxem "Můj level". Tam je číslo a vedle je červený ukazatel stavu. Tak nad ten červený najeď, nic nemačkej a on se ti ukáže stav v procentech ;-)
Ještě k doplnění: jméno vašeho levelu je zároveň odkazem do vyhledávání postav. Je to proto, abyste se mohli mrknout, co je daná postava zač a kde se objevila, pokud byste ji neznali ;-)
Pokud to najde postav víc, bude to zřejmě ta víc cool :)
Zipper (orig) aktuálně u mě je např Zip z Rychlé roty :)