Diskuzní fórum

2.1.5 - Level coolovosti

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
23. 8. 2012 / 10:41:51 (před 12 roky)
on
Katschaba napsal(a):

Zdravím, můžu se zeptat přesně nad jaký ukazatel mám najet myší? Pravděpodobně jsem slepá, ale nemůžu to absolutně najít a docela by mě zajímalo, kolik mi chybí do dalšího lvl :D Vidím u sebe na profilu tu tabulku s lvl a přirovnání k nějaké postavě, ale ať tam jezdím myší jak chci, tak se mi nic nezobrazuje. Tak bych asi potřebovala nějaký názorný obrázek pro blbý :-) Díky moc.

Možná bude potřebovat zmáčknout CTRL+F5, aby se ti do cache načetly aktualizovaný styly...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
23. 8. 2012 / 10:48:06 (před 12 roky)
off

Kéž by se ve fóru vždycky taky pod avatarem ukazovalo, jestli se jedná o ženu či muže. Určitě by to usnadnilo komunikaci ;)

Aby tě sežral velkej pes!
Kikina105
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
23. 8. 2012 / 11:22:36 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Máš tam pod toolboxem "Můj level". Tam je číslo a vedle je červený ukazatel stavu. Tak nad ten červený najeď, nic nemačkej a on se ti ukáže stav v procentech ;-)

No ale co když se mi tohle tam vůbec neukazuje? :D Mám to zde úplně jinak.

“I don't paint dreams or nightmares, I paint my own reality.” ― Frida Kahlo
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
23. 8. 2012 / 11:27:43 (před 12 roky)
off
Kikina105 napsal(a):

No ale co když se mi tohle tam vůbec neukazuje? :D Mám to zde úplně jinak.

Jak jinak? Udělala jsi, co psal Fruiko před tebou? Možná je to chyba softwaru. Jaký máš prohlížeč?

Aby tě sežral velkej pes!
Kikina105
Uživatel od první verze | Cool level: 16 | Number 6
23. 8. 2012 / 11:40:20 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Jak jinak? Udělala jsi, co psal Fruiko před tebou? Možná je to chyba softwaru. Jaký máš prohlížeč?

Ano udělala. Ale stále mi to nenaběhlo. Teď jsem to zkusila znovu, ale před tím mě nenapadlo, že bych to měla označit. Už mi to jde. :)

“I don't paint dreams or nightmares, I paint my own reality.” ― Frida Kahlo
Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 8. 2012 / 12:03:19 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Možná bude potřebovat zmáčknout CTRL+F5, aby se ti do cache načetly aktualizovaný styly...

Super, díky moc, tohle pomohlo, mě nenapadlo jen aktualizovat stránku. Rámeček tam byl, ale jen číslo lvl, ale nevypadalo to tak jak ukazoval zipacna. Teď už je vše v pořádku, takže díky :-)

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 8. 2012 / 12:29:09 (před 12 roky)
on

Tak minimálně to jde vždycky odhadnout pohledem, podle toho, kolik z políčka je vybarveno červenou barvou, že jo :D

SimonQa14
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 8. 2012 / 15:48:25 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak minimálně to jde vždycky odhadnout pohledem, podle toho, kolik z políčka je vybarveno červenou barvou, že jo :D

:D Dobře ty :) Máš pravdu :D

Katschaba
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 8. 2012 / 16:01:45 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Tak jasně, jenže tenhle ukazatel se mi tam zrovna nezobrazoval :-) Měla jsem tam jenom malé čísílko, toť vše - kdyby u toho byl tenhle proužek, tak to neřeším :D

"Your life is yours and yours alone, rise up and live it." by Richard Rahl
monberunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
23. 8. 2012 / 16:51:25 (před 12 roky)
off
Katschaba napsal(a):

Tak jasně, jenže tenhle ukazatel se mi tam zrovna nezobrazoval :-) Měla jsem tam jenom malé čísílko, toť vše - kdyby u toho byl tenhle proužek, tak to neřeším :D

já ten ukazatel taky vůbec nevidím :) (ani po tom ctrl + F5), mám google chrome. Teď jsem to zkusila v mozille a tam vidím normálně :) takže možná chyba prohlížeče