Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
channina napsal(a):
To mě podrž, ta holka už má snad i vlastní tabulky :D
To si piš, ladíme podle toho i výkon SZ :))
Anetka888 napsal(a):
Tak to asi neznáš ragelly a Harosku. :D
Sorry ale na Ragelly mám ještě daleko .... :D Viz statistiky, které má jednou tak vyšší...:D
Seraphine313 napsal(a):
Hodnosti nebudou??? :-O nééé, oroduju za ně, zachovat!
Také sohlasím.
No napoprvé jsem si taky říkal, proč rušit hodnosti, vždyť je to fajn. Každý nějakou má. Pak jsem si ale uvědomil, že současné hodnosti ovlivňuje pouze aktivita na fóru, což už úplně fér není, obzvlášť pokud je někdo spammer a někdo se snaží psát jen k věci :) Takže levely jsou fajn.
BuBBleS napsal(a):
No napoprvé jsem si taky říkal, proč rušit hodnosti, vždyť je to fajn. Každý nějakou má. Pak jsem si ale uvědomil, že současné hodnosti ovlivňuje pouze aktivita na fóru, což už úplně fér není, obzvlášť pokud je někdo spammer a někdo se snaží psát jen k věci :) Takže levely jsou fajn.
Přesně tak, souhlasím =) I když se na další level není moc co těšit, ale je to lepší než jen aktivita na fóru =)
Hele nechci nic říkat,ale podle mě je Maggie Simpson hodně COOL ,na to aby byla na Levelu 0 :D
Fruiko a když už je původní hodnost pryč nemohl bys někam napsat seznam těch původních? Strašně by mě totiž zajímali jaký byly ty další.
Musím říct, že level coolovosti je zajímavá myšlenka, ale na druhou stranu, co mi to má jako uživateli říct? Kouknu na někoho a vidím, že Cool level má třeba 7 a je to taková a taková postava, ale co dál? Předešlé hodnosti souhlasím byly vázány podle příspěvků, ale to podle mě na fórech daleko líp vypovídá o aktivitě uživatele, proč tedy opravdu nenechat oboje? Lukáš tu psal, že hodnosti byly "neudržovatelné", ale co si pod tím představit? Podle mě by se hodnosti podle příspěvků a level coolovosti celkem zajímavě doplňovaly. Navíc level coolovosti je dosti subjektivní hodnocení, protože každému přijde cool úplně jiná postava, tudíž v tomhle ohledu je hodnost podle mě daleko víc objektivní ;-)
Ještě mě tak napadlo, nešlo by udělat, aby nám to na profilu ukazovalo, kolik lidí má stejný level jako my? Jenom pro zajímavost. Něco jako je to u trofejí. :)
Hacker3985 napsal(a):
Fruiko a když už je původní hodnost pryč nemohl bys někam napsat seznam těch původních? Strašně by mě totiž zajímali jaký byly ty další.
http://www.diigo.com/item/image/19ptf/ojnr