Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Ne, daleko objektivnější je nový systém, který jsme zavedli. Zohledňuje množství věcí a celkovou aktivitu v rámci SZ. Starý systém nebyl motivační a jediné, co ukazoval, byl počet příspěvků.
Každopádně je to tak jak to je :) V tuhle chvíli je jediný "systém hodností" a tak to i zůstane. Předpokládám, že pokud bychom udržovali dva, našli by se lidé, co by chtěli třetí a tak dále. Takže už prosím nepřemlouvejte ani neargumentujte.
Respektujte to, co Fruiko napsal a respektujte tím Fruika.
Díky! :)
Tohle je mnohem lepší, logičtější, propracovanější. Palec nahoru:)
Fruiko napsal(a):
http://www.diigo.com/item/image/19ptf/ojnr
Sakra, být Neo, to by byla výzva. Tohle vědět... :D
Fruiko napsal(a):
dík, ty finální byly suprový, škoda že se k nim nikdo nedostal :D
Hacker3985 napsal(a):
dík, ty finální byly suprový, škoda že se k nim nikdo nedostal :D
Mě se hrozně líbila Sněžka. :D
Fruiko napsal(a):
Jo, taková Sněžka by se mi líbila... poslední čtyři hodnosti mě dostaly :D
megawir napsal(a):
Ne, daleko objektivnější je nový systém, který jsme zavedli. Zohledňuje množství věcí a celkovou aktivitu v rámci SZ. Starý systém nebyl motivační a jediné, co ukazoval, byl počet příspěvků.
Každopádně je to tak jak to je :) V tuhle chvíli je jediný "systém hodností" a tak to i zůstane. Předpokládám, že pokud bychom udržovali dva, našli by se lidé, co by chtěli třetí a tak dále. Takže už prosím nepřemlouvejte ani neargumentujte.
Tak koukám, že se osazenstvo nějak bouří... Tak já se vás zastanu... Já jsem za tenhle novej systém naopak hrozně ráda. I když tedy to, jak je která postava cool, je dost subjektivní, na druhou stranu jak říkáte zohledňuje víc věcí než jen blbej počet příspěvků (někteří tu tak dlouho nejsou nebo prostě nemají postřebu vyjadřovat se úplně u každýho článku či bleskovky). Navíc ty tituly za počty příspěvků mi přišly špatně odstupňovaný, takže tenhle systém je prostě lepší...
megawir napsal(a):
Kruci, tak ono neobstojí žádný argument :-D Né vážně, já nejsem proti novinkám, to určitě ne, ale přijde mi škoda úplně starý systém opustit, pokud je to ovšem rozhodnutí Lukáše (případně tvoje), tak to samozřejmě všichni určitě respektovat budeme ;-)
Doplnil bych jen k té objektivnosti, to jsme se špatně pochopili, určitě souhlasím, že nyní je ten systém lepší v tom, že se zohledňuje celková činnost na SZ (sice na fórech se to většinou, jak jsem psal, odvíjí podle příspěvků, ale zase na druhou stranu SZ není jen fórum, tudíž je to v pořádku). Já to myslel z pohledu, jak píše Anyk, že je dost subjektivní, jaká postava je nebo není cool, v tomhle byly malinko lepší hodnosti (jejich názvy)- nikdo nemohl namítat, že daná postava je víc cool než ta a ta). Každý si určitě totiž pamatuje ty dlouhé diskuze pod TOP přehledy, kde skoro každý by udělal žebříčky jinak, tak se malinko bojím, že to tady bude podobně.
PS: Teda, když teď koukám na staré hodnosti, co mě ještě čekalo, tak... :-)
Hacker3985 napsal(a):
Fruiko a když už je původní hodnost pryč nemohl bys někam napsat seznam těch původních? Strašně by mě totiž zajímali jaký byly ty další.
Dobrý nápad,prosím Fruiko uveřejni ten seznam :D
EDIT: Aha promiň já si toho nevšiml ...