Diskuzní fórum

Hodnocení seriálů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
25. 8. 2012 / 19:06:50 (před 12 roky)
off

Nevím, zda jsem jediná, ale vyloženě mě rozčiluje, když někdo hodnotí NOVINKU, která ještě ani zdaleka nebyla odvysílána. Jednak to zkresluje hodnocení a jednak... Bože lidi, jste normální?? Jak můžete hodnotit něco, co jste ještě neviděli?

Nedalo by se to nějak ošetřit?

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
25. 8. 2012 / 19:08:43 (před 12 roky)
off

Už se tady o tom nedávno vedla diskuze. Ale prý to nejde, resp. by to šlo ale není to žádoucí z mnoha důvodů. Už si nepamatuju, kde se ta diskuze vedla, promiň.

Aby tě sežral velkej pes!
aaaja
Uživatel od první verze | Cool level: 46 | Richard Hammond
25. 8. 2012 / 19:12:34 (před 12 roky)
off

to by mě taky zajímalo, jakej... ehm... šílenec? ohodnotí seriál, ze kterýho mohl vidět max tak trailer

There are no cows in space.
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
25. 8. 2012 / 19:30:07 (před 12 roky)
off

Mě ještě víc fascinuje, když dokonce někdo podle traileru na úplnou novinku napíše názor :D

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
25. 8. 2012 / 19:38:51 (před 12 roky)
on
allyska napsal(a):

Mě ještě víc fascinuje, když dokonce někdo podle traileru na úplnou novinku napíše názor :D

to nemá obdoby :)

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
25. 8. 2012 / 20:01:11 (před 12 roky)
off
allyska napsal(a):

Přesně, tohle opravdu nechápu, a taky bych uvítala nějaké ošetření hodnocení.
Kolikrát se totiž stane, že u některého seriálu trvá pár dílů než se rozjede, a nebo naopak první díly vypadají skvěle a nakonec seriál nestojí za nic.

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
26. 8. 2012 / 08:48:12 (před 12 roky)
off
allyska napsal(a):

No tak to snad ne?:D:D:D Tomu nechci ani věřit!!:D

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
26. 8. 2012 / 08:56:47 (před 12 roky)
off
allyska napsal(a):

No, to už jsem taky párkrát viděl, hlavně od nováčků, a ty názory jsou většinou typu 'už se těším, nemůžu se dočkat, trailer byl úžasný'...

monberunka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 8. 2012 / 10:14:23 (před 12 roky)
off

jo, chtěla jsem sem hodit odkaz na diskuzi, kde se to minule řešilo... ale bohužel se mi to nepovedlo dohledat :( (a něco jako vyhledávání v příspěvcích fóra tu asi není?)

Někteří tu jsou na tohle experti. Že by někdo napsal i názor jsem si naštěstí nevšimla... :D Ale rozčiluje mě to.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 8. 2012 / 10:22:56 (před 12 roky)
off

taky jsem se té diskuze účastnila. systém nám ve watchlistu říká, kdy se díl vysílá, tak by podle mě mělo jít, aby se možnost hodnocení zapnula po odvysílání prvního dílu, ale nerozumím těmhle věcem, tak je to jenom můj odhad. ovšem admini řekli, že ne.

jelpetty napsal(a):

Kolikrát se totiž stane, že u některého seriálu trvá pár dílů než se rozjede, a nebo naopak první díly vypadají skvěle a nakonec seriál nestojí za nic.

tak až zas nějaké hodnocení až od třeba 5. dílu mi připadá jemně diktátorské. jako říkat někomu, podle čeho to má hodnotit. jsou nějaké seriály, u kterých jsem si po pilotu řekla, že to je kravina, tak se přece nebudu dívat dál, ale abych neměla právo hodnotit proto, že jsem viděla právě jen ten první díl...