Diskuzní fórum

Hodnocení seriálů

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
26. 8. 2012 / 10:23:48 (před 12 roky)
off
monberunka napsal(a):

Někteří tu jsou na tohle experti. Že by někdo napsal i názor jsem si naštěstí nevšimla... :D Ale rozčiluje mě to.
allyska napsal(a):

Mě ještě víc fascinuje, když dokonce někdo podle traileru na úplnou novinku napíše názor :D

tu to máte
https://www.serialzone.cz/serial/arrow/nazory/

tak to vie potešiť aj mňa,keď niekto napíše názor že už sa teším,vyzerá to dobre atď

ja hodnotím podľa toho ako ma to baví,keď s tým seknem po pár častiach a viem,že ma to nebaví tak tak napíšem,inokedy skúsim do konca vydržať

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 8. 2012 / 10:26:00
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
26. 8. 2012 / 10:36:51 (před 12 roky)
off
Kahlan napsal(a):

tu to máte
https://www.serialzone.cz/serial/arrow/nazory/

No, tohle je smutný. I s hodnocením 90%, což je asi podlé té fotografie, nebo co.

Jak už jsem psal tehdy v té jiné diskuzi, já ohodnotím hned po pilotu. Potom to měním na konci série a docela mě zajímá, jak se moje hodnocení v průběhu série změnilo.

Aby tě sežral velkej pes!
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
26. 8. 2012 / 11:29:29 (před 12 roky)
off

My jsme už vysvětlili, proč tam blokace nebude. Dohledejte si to. Každopádně si podobné hodnotící experty sledujeme a jsou na naší černé listině. Díky svému chování mohou přijít o kredity a trofeje. Je pak na každém, jak si to přebere.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
26. 8. 2012 / 11:41:33 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

tak až zas nějaké hodnocení až od třeba 5. dílu mi připadá jemně diktátorské. jako říkat někomu, podle čeho to má hodnotit. jsou nějaké seriály, u kterých jsem si po pilotu řekla, že to je kravina, tak se přece nebudu dívat dál, ale abych neměla právo hodnotit proto, že jsem viděla právě jen ten první díl...

Tak to je fakt, beru to takhle u epizodních seriálů, ovšem když se jedná o seriál např. o 10 dílech, kde je hlavní děj po celou dobu, tedy žádná epizodičnost, tak mi přijde fakt nekorektní odepsat ten seriál hned po prvním dílu, protože už několikrát se mně osobně stalo, že se pak seriál zajímavě rozvine. Proto já hodnotím seriál, pokud to jen jde až po všech dílech dané série. Ale je faktem, že nikdo nemůže nikomu zakazovat, kdy a jak má co hodnotit, každopádně ta hodnocení ještě před oficiálním vysíláním (tedy po traileru atd.) by nebylo na škodu nějak usměrnit.

vikkyy
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
26. 8. 2012 / 13:23:42 (před 12 roky)
off

Nad hodnocením seriálů před odvysíláním pilotu, jsem se podivovala už mockrát, absolutně nechápu, podle čeho to dotyční hodnotí. A také mě to rozčiluje. Já osobně se snažím hodnotit po prvních třech dílech. Pilot někdy bývá zavádějící a děj se rozjede později. Přiznám se, že někdy v průběhu série a někdy po dokončení série, stávající hodnocení změním, to záleží na jednotlivém seriálu. Má konečná hodnocení jsou po shlédnutí celé série, protože každý seriál má slabší díly a neměním hodnocení po jednotlivých dílech. Za svými hodnoceními si stojím. :)

Love-sex-peace-freedom -respekt
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
26. 8. 2012 / 15:05:11 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Tak to je fakt, beru to takhle u epizodních seriálů, ovšem když se jedná o seriál např. o 10 dílech, kde je hlavní děj po celou dobu, tedy žádná epizodičnost, tak mi přijde fakt nekorektní odepsat ten seriál hned po prvním dílu, protože už několikrát se mně osobně stalo, že se pak seriál zajímavě rozvine. Proto já hodnotím seriál, pokud to jen jde až po všech dílech dané série. Ale je faktem, že nikdo nemůže nikomu zakazovat, kdy a jak má co hodnotit, každopádně ta hodnocení ještě před oficiálním vysíláním (tedy po traileru atd.) by nebylo na škodu nějak usměrnit.

tak já si obvykle vzpomenu ohodnotit seriál až po dlouhé době, ale třeba takový office jsem viděla jeden díl a vím rozhodně, že to není seriál pro mě. a jeden seriál (britský o ženské, která se ocitne v ději románu pýcha a předsudek, jméno nevím) jsem stopla, aniž bych došla na konec 1. dílu, protože to byla blbost. u většiny seriálů nesoudím jen po pilotu, zkouším díly aspoň dva, ale jsou prostě některé, které se nemění a i z pilotu člověk získá dostatečné informace.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
26. 8. 2012 / 15:30:09 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

tak já si obvykle vzpomenu ohodnotit seriál až po dlouhé době, ale třeba takový office jsem viděla jeden díl a vím rozhodně, že to není seriál pro mě. a jeden seriál (britský o ženské, která se ocitne v ději románu pýcha a předsudek, jméno nevím) jsem stopla, aniž bych došla na konec 1. dílu, protože to byla blbost. u většiny seriálů nesoudím jen po pilotu, zkouším díly aspoň dva, ale jsou prostě některé, které se nemění a i z pilotu člověk získá dostatečné informace.

myslím,že myslíš Lost in Austen

ja tiež skúsim pozrieť viacero častí,ale väčšinou ma chytí niečo na začiatku alebo počas prvej časti a viem,že si to chcem pozrieť ďalej
ja som tak vypla po 10 minútach Cooper-a (nebol seriál pre mňa,nevedela som sa donútiť to pozerať celé alebo som skúsila Perception a druhú časť som už nedala (nebolo tam nič čo by ma nalákalo na to pozerať to ďalej)

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 8. 2012 / 15:30:27
jelpetty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
26. 8. 2012 / 17:43:18 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

tak až zas nějaké hodnocení až od třeba 5. dílu mi připadá jemně diktátorské. jako říkat někomu, podle čeho to má hodnotit. jsou nějaké seriály, u kterých jsem si po pilotu řekla, že to je kravina, tak se přece nebudu dívat dál, ale abych neměla právo hodnotit proto, že jsem viděla právě jen ten první díl...

Takhle jsem to nemyslela, i když rozumím tomu, že to tak mohlo vyznít.
Chtěla jsem jen poukázat na to, že hodnocení seriálu na základě pár minut, je naprostá blbost. Hodnocení po jednom díle je samozřejmě už něco jiného. Já sama mám taky seriály, u kterých mi stačil první díl, a řekla jsem si, že už nikdy víc :)

For every minute you are angry, you lose sixty seconds of happiness.
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
26. 8. 2012 / 18:06:40 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

Tak to jsme dva, já se vždycky musím nutit k tomu, abych to taky konečně sepsal, když už jsem viděl celou sérii :-) Jj tak jasné pokud člověka seriál nezaujme, tak nemá smysl koukat dál, já se třeba v tom případě snažím to rovnou do hodnocení napsat, že po jednom dílu mě to nezaujalo (aby bylo patrné, že tím "neodsuzuju" celý seriál, kdyby se stalo, že po pár dílech se to rozjede) a nebo nepíšu hodnocení žádné a dám jen procenta.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
27. 8. 2012 / 08:32:30 (před 12 roky)
off
jelpetty napsal(a):

Takhle jsem to nemyslela, i když rozumím tomu, že to tak mohlo vyznít.
Chtěla jsem jen poukázat na to, že hodnocení seriálu na základě pár minut, je naprostá blbost. Hodnocení po jednom díle je samozřejmě už něco jiného.

no jenomže to je ten problém. není způsob, jak by se dalo odlišit, kolik minut uživatel viděl. i teď může někdo ohodnotit seriál, který nikdy neviděl. tomu nezabráníš. to omezení před vysíláním seriálu by byla jen malá náplast na problém.