Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Sakra, tak už je to ošetřené tak, že když hodnotíš seriál před premiérou, tak se ti nepřičítají kredity.
Já teď hodnotila předběžně Revolution a červená výstraha vyskočila... Ale tak můžu za to, že jim díl utekl dřív? :D
Jeden nebohý kredit... :D
Anetka888 napsal(a):
Sakra, tak už je to ošetřené tak, že když hodnotíš seriál před premiérou, tak se ti nepřičítají kredity.
Já teď hodnotila předběžně Revolution a červená výstraha vyskočila... Ale tak můžu za to, že jim díl utekl dřív? :D
jo, já si toho všimla u New Normal, tak jsem Revolution zatim radši nechala :D
Anetka888 napsal(a):
A co na to má říkat chudák keníík, který dá majlant za Discop (vlastně teď už Natpe) a pak ani za hodnocení nedostane kredity...
Anetka888 napsal(a):
snazi se nalakat tak davaj prvni dily. Sice animal practice a go on byli uz v tv ale stejne si clovek musi pockat az to zacnou davat dalsi dily a zbytek novinek The Mindy Project a Revolution meli zatim premieru jen na webu a Elementary to jim nejak uteklo. Aspon ze se to uz blizi a je videt ze zas zacina serialova sezona. A hodnotitele holt museji pockat pokud chteji kredit :-)
Fruiko napsal(a):
A co na to má říkat chudák keníík, který dá majlant za Discop (vlastně teď už Natpe) a pak ani za hodnocení nedostane kredity...
Nevim co je Discop/Natpe ale zrovna Keniik toho vidam hodne casto jak mrvi serialum hodnoceni s jeho 0%. Hlavne jak je hodnoti hned po pridani sem nekolik mesicu pred premierou.
Mik napsal(a):
Nevim co je Discop/Natpe ale zrovna Keniik toho vidam hodne casto jak mrvi serialum hodnoceni s jeho 0%. Hlavne jak je hodnoti hned po pridani sem nekolik mesicu pred premierou.
jj, tomu by snad pomohlo jedině zablokovat možnost hodnotit, protože opět překonal sám sebe... 2 roky dopředu, to už je slušný :)
megawir napsal(a):
jj, tomu by snad pomohlo jedině zablokovat možnost hodnotit, protože opět překonal sám sebe... 2 roky dopředu, to už je slušný :)
tedy slušný výkon :D... někomu prostě není pomoci...
Mik napsal(a):
Discop/Natpe
Tam se předvádějí/prodávají seriály evropským televizím. Většinou tam jsou k vidění minimálně první díly všech novinek nadcházející sezóny. Probíhá na konci jara / začátku léta. Teoreticky tam můžou i obyčejní lidi, vstupenka stojí jen okolo 500 €. Každopádně to je možnost jak vidět seriály až o několik měsíců dopředu...
megawir napsal(a):
to už je moc :D:D
Nebylo by možné přidat k názorům na seriály možnost "uložit jako koncept"? Nerada píšu názor na seriál když ještě běží, ale občas se najde něco, co bych ráda v budoucnu k hodnocení seriálu použila, ale pak si třeba nevzpomenu... Takhle bych si to k názoru mohla napsat a uložit na později...