Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Napadlo mě, že by třeba mohl být dobrý nápad založit stránku s narážkami na seriály. Například v profilu seriálu v DALŠÍ by mohl být odkaz, dalo by se to doplňovat stejně jako ostatní data. Často se v jiných seriálech (nebo filmech) objeví zajímavé a komické narážky na seriály, které jen tak vyšumí. A tady by mohli být zaznamenány.
to by se podle mě mohlo přidat do zajímavostí. další kategorie vedle chybička se vloudí.
zipacna napsal(a):
Napadlo mě, že by třeba mohl být dobrý nápad založit stránku s narážkami na seriály. Například v profilu seriálu v DALŠÍ by mohl být odkaz, dalo by se to doplňovat stejně jako ostatní data. Často se v jiných seriálech (nebo filmech) objeví zajímavé a komické narážky na seriály, které jen tak vyšumí. A tady by mohli být zaznamenány.
Je to někde hluboko v mém todo listu. Protože se mi to taky líbí. Chtěl bych to provázat obousměrně. Jako o tomhle seriálu se mluvilo v... A v tomhle seriálu se mluví o...
Ale moc práce a nízká priorita, jsou důležitější věci k udělání. :-(
V pohodě. To byl jenom takový nápad. Díkes :)
zipacna napsal(a):
V pohodě. To byl jenom takový nápad. Díkes :)
Zatím by to asi šlo dávat do zajímavostí, jak navrhuje Ševča do nějaké nové kategorie... Díky tomu by se to posléze dalo možná nějak automaticky zpracovat...
Ale spíš bych to rovnou dělal systémově, budu si na to muset najít čas...
Žádnej stres s tímhle. Raději dodělejte na čem pracujete teď (nové "hodnosti" pod avatar do fóra). Stačí mi, že to máš na seznamu. Já se raduji z každé novinky. Ty widgety jsou například parádní, hned jsem si jich pár umístil na profil a moc se mi líbí jak to vypadá.
Zdravim, vim že to je určitě otravný, ale když už se vám podařilo realizovat tuhle možnost psaní Narážek, tak mě napadlo, že by bylo dobrý, kdyby to bylo bylo nějakým způsobem řazený. Ať už seriály na které se naráží abecedně nebo díly ve kterých se na něco naráží posloupně. Protože hledání u některých seriálů (Simpsonovi) by bylo o něco méně komplikované. Takhle je to docela nepřehledný. Jak říkám chápu, že je to otrava, ale je to jen takový návrh, který by možná do budoucna (až se o dost více rozroste databáze náražek) něco usnadnil.
Tak nevim jestli jsem pitomec a přehlídnul jsem to předtím nebo byl návrh zapracován tak rychle, tak jako tak, dobře že se to uzpůsobilo. Tímto díky
Pajky napsal(a):
Tak nevim jestli jsem pitomec a přehlídnul jsem to předtím nebo byl návrh zapracován tak rychle, tak jako tak, dobře že se to uzpůsobilo. Tímto díky
Není zač.
Ahoj, já bych ještě měla pár nápadů, jak narážky vylepšit...
1) Já osobně bych ocenila, kdyby bylo to políčko, kam se vkládá detail narážky, trochu větší. Já jsem se do něj snad nikdy nevešla, vždy potřebuji víc řádků a když narážku dopíšu, musím se pak složitě přesunout na začátek, abych si ji po sobě zkontrolovala a nikdy ji nevidím celou. Kdyby bylo větší, myslím, že by to bylo pohodlnější...
2) Také myslím, že by se uplatnila možnost vícenásobné narážky. Například se mi teď v poslední době stalo, že narážka mohla narážet na více seriálů či show najednou (např. na CSI - tvůrci mohli myslet původní CSI, u nás známou jako Kriminálku Las Vegas, ale také CSI Miami nebo CSI New York - a přišlo mi blbé vkládat třikrát tu samou narážku, jen pokaždé s jinou větví seriálu).
3) Myslím, že by k zahození nebyly ani narážky na osobnosti - kolikrát postavy naráží třeba na Oprah či jiné slavné osobnosti...