Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Líbí se vám, když ve vašem oblíbeném seriálu zmíní nějaký jiný váš oblíbený seriál? Nám jo a proto jsme spustili jejich seznam. Najdete ho u každého seriálu pod záložkou "Další - narážky". Zatím to je kromě Sběratelů kostí celkem prázdné, tak doufáme, že začnete narážky hledat s námi.
Jako motivaci pro vás máme za každou vloženou až do konce srpna 15 kreditů.
To je strašné, išla som dať jednu narážku (v Melissa & Joey na Sabrinu, mladú čarodejnicu), ale niekto ma predbehol :D Tak som išla dať inú v Supernatural na Gilmore Girls, ale aj to tam už bolo :D Je to možné? :D
Prosil bych o smazání dvou svých narážek u Warehouse 13, někdo mě předběhl...
Mummy napsal(a):
To je strašné, išla som dať jednu narážku (v Melissa & Joey na Sabrinu, mladú čarodejnicu), ale niekto ma predbehol :D Tak som išla dať inú v Supernatural na Gilmore Girls, ale aj to tam už bolo :D Je to možné? :D
Castla a jeho Buffy v New Yorku dokonce nezávisle na sobě vložilo 8 lidí... :)
Super... tak dneska jsem jednu narážku slyšela, jen si teď vzpomenout v jakém to bylo seriálu... ať žije moje paměť :D
Takže to asi nebude tak jednoduché, jak to vypadalo. To by se musely před schvalováním číst všechny hlášky, aby tam nebyla 2x.
U Castla to taky ujelo a je tam 2x jeho čínština. Jinak bezvadná novinka, dneska dam asi učení sbohem :D
a co přidat unikátnost jako zablokování duplicit. nevím jak to je v db zadávaný.
Petr Kantor napsal(a):
a co přidat unikátnost jako zablokování duplicit. nevím jak to je v db zadávaný.
Problém je, že v jedné epizodě může být víc různých narážek na jeden seriál. A podle textu to nepoznáš, protože každý to popíše vlastními dost unikátními slovy...
Bere se jako narážka i název epizody, který je slovní hříčkou na název nějakého seriálu, i když samotná epizoda jinak na seriál "nenaráží"?