Diskuzní fórum

2.1.6 - narážky na jiné seriály

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
27. 8. 2012 / 20:37:04 (před 12 roky)
on
naninka358 napsal(a):

Bere se jako narážka i název epizody, který je slovní hříčkou na název nějakého seriálu, i když samotná epizoda jinak na seriál "nenaráží"?

Ale jo...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
27. 8. 2012 / 21:42:34 (před 12 roky)
off

Patří do sem i všechny možné narážky z NCIS?

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Fruiko
27. 8. 2012 / 21:44:28 (před 12 roky)
on
Hacker3985 napsal(a):

Patří do sem i všechny možné narážky z NCIS?

NCIS nesleduji, tak nedokážu posoudit, ale tipuji, že ano...

hacker3985
27. 8. 2012 / 21:58:45 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

NCIS nesleduji, tak nedokážu posoudit, ale tipuji, že ano...

Tam jde o to že jedna postava tam přirovnává např. způsob vraždy k filmu/seriálu.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Fruiko
27. 8. 2012 / 22:02:35 (před 12 roky)
on
Hacker3985 napsal(a):

Tam jde o to že jedna postava tam přirovnává např. způsob vraždy k filmu/seriálu.

To by mohlo být ono. Podívej se na Castla, či Simpsny (kde toho je momentálně nejvíc) a pak zkus něco napsat. V nejhorším tě zastavím...

hacker3985
27. 8. 2012 / 22:13:57 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

To by mohlo být ono. Podívej se na Castla, či Simpsny (kde toho je momentálně nejvíc) a pak zkus něco napsat. V nejhorším tě zastavím...

a co když opening jednoho seriálu napodobuje opening jinýho seriálu

Lolla
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
27. 8. 2012 / 22:30:54 (před 12 roky)
off

Omlouvam se, tady jsem udelala chybu a nejde mi to smazat :D

Lolla
Editováno: 3x | Naposledy: 27. 8. 2012 / 22:35:54
Petr Kantor
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
27. 8. 2012 / 22:39:53 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Problém je, že v jedné epizodě může být víc různých narážek na jeden seriál. A podle textu to nepoznáš, protože každý to popíše vlastními dost unikátními slovy...

je těžké něco vymyslet nebo poradit když přesně nevím jak to tu máš.:D já to mám řešení všechno trochu jinak a složitěji asi.. :
jedno řešení co mě nyní rychle napadl a jak jsem se v rychlosti koukl na systém přidávání je : 1. po vybrání epizody v jakém zaznělo 2. vybrat seriál ke kterému 3. po vybrání, aby se zobrazily hlášky(2.) k němu přidané hlášky z příslušného dílu (1.) aby bylo možné kouknout zda už tam není.
bohužel nevím zda se narážky schvalují nebo za jak dlouho se zobrazí atd. to musíš vědět ty snad jsi aspon trochu pochopil. Jde i jiné mechanismy kontrol ale to by jsem nad tím musel více uvažovat atd.

Romantický seriál
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
28. 8. 2012 / 00:41:54 (před 12 roky)
off

Ted jsem zadaval k B.D., ale nesla vybrat epizoda, tak jsem ji zakomponoval do popisku a rekl bych, ze se to asi neulozilo. Muzete na to nekdo mrknout? Pripadne to napisi znovu, jestli nekdo doplni epizody.

Fruiko
28. 8. 2012 / 09:10:22 (před 12 roky)
on
Mik napsal(a):

Ted jsem zadaval k B.D., ale nesla vybrat epizoda, tak jsem ji zakomponoval do popisku a rekl bych, ze se to asi neulozilo. Muzete na to nekdo mrknout? Pripadne to napisi znovu, jestli nekdo doplni epizody.

Jop, neuložilo. Je to bohužel potřeba vždy přidat k nějaké epizodě...