Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
jelpetty napsal(a):
Super... tak dneska jsem jednu narážku slyšela, jen si teď vzpomenout v jakém to bylo seriálu... ať žije moje paměť :D
To je taky můj problém, ale mám ještě jeden větší. Z fleku si vzpomenu hned na několik náražek na filmy, ale na seriály ani ťuk!
Anyk napsal(a):
To je taky můj problém, ale mám ještě jeden větší. Z fleku si vzpomenu hned na několik náražek na filmy, ale na seriály ani ťuk!
mně hlavně dělá problém vzpomenout si, v jaké epizodě to bylo :D
Mám menší problém. Chtěla jsem přidat narážku k NCIS: LA, ale seriál, na který ta narážka byla (Lassie) není v databázi. To se asi neuložila, co? Nemám ji ani ve výpisu "činností".
LuciRoo napsal(a):
Mám menší problém. Chtěla jsem přidat narážku k NCIS: LA, ale seriál, na který ta narážka byla (Lassie) není v databázi. To se asi neuložila, co? Nemám ji ani ve výpisu "činností".
Neuložilo. Stejně jako epizoda, je seriál povinný. Budeš nejdříve muset požádat o jeho doplnění...