Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
V databázi je Daniel Levy a Dan Levy, ale jedná se o tu samou osobu (životní data správně u profilu Dan Levy).
Duplicita: James Caviezel a Jim Caviezel alebo by to bol zamysel stroja v ramci ochrannych opatreni? :)
Taková blbost, ale když jsem se chtěla z profilu Wentwotha Millera překliknout na jeho instagram, byla jsem přesměrována na fanouškovskou stránku. Jeho skutečný instagram je zde.
I Nina Dobrev má na profilu odkaz na fanouškovský instagram. Její oficiální je tento.
duplicita: špatně napsané jméno herec Baris Arduç kde je zapsán v seriálu Kuzgun , má být Barış Arduç kde je dán seriál Kiralık Aşk - též hrál v čtyřdílném seriálu Racon: Ailem İçin - role Tekin Atan a v seriálu Çukur od třetí série a nyní se od 4.září hraje 4.série.
Ahoj, nevím, zda patří přesně sem, ale nic lepšího jsem nenašla.
U Lauren German je v zajímavostech uvedeno, že se je německého původu, tato informace je špatná, ve skutečnosti je původu holandského ("dutch").
Špatné datum narození: u herečky Cariny Wiese je špatné datum narození - narodila se o dva roky dřív, tedy 26.2.1968 (je uvedeno i na wiki i imdb)
Z profilu Ginnifer Goodwin mě odkaz na anglickou wikipedii nepřesměruje, ale hodí to chybu.
A také je v obsazení seriálu Don't F**k with Cats uvedený spisovatel John Green, který se tam ovšem vůbec neobjevil. Byl tam muž stejného jména, ale to jde jen o shodu jmen.
Ahoj, může se, prosím, někdo kouknout na tohle?
Herec Kim Soo-Hyun, který hraje hlavní postavu v seriálu Saikojiman Gwaenchanha má podle všech dostupných zdrojů datum narození 16.2.1988.
IMDb
Wiki
Asi budou dva herci stejného jména, profil na jméno Kim Soo Hyun tady na SZ totiž udává jiné datum narození a také seriály, ve kterých výše zmíněný herec nehrál.
(Z uvedených seriálů k tomuto herci patří jen Saikojiman Gwaenchanha a Hotel Delluna)
Dále měl roli v Peurodyusa.
Díky.