Diskuzní fórum

CHyby v osobách

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zuza99
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 11. 2012 / 22:49:46 (před 11 roky)
off

duplicita
https://www.serialzone.cz/osobnost/bethany-joy-galleoti/
https://www.serialzone.cz/osobnost/bethany-joy-galeotti/

Petr Kantor
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
11. 12. 2012 / 20:37:00 (před 11 roky)
off

https://www.serialzone.cz/osobnost/tom-poston/ (při přidávání jsme u jednoho vynechal poslední písmenko(n)a předpokládal jsem , že ten tento zamítnete a druhý se schválí ale ne tak prosím ten chybní mažte děkuji.

Romantický seriál
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
12. 12. 2012 / 16:56:40 (před 11 roky)
off
Petr Kantor napsal(a):

https://www.serialzone.cz/osobnost/tom-poston/ (při přidávání jsme u jednoho vynechal poslední písmenko(n)a předpokládal jsem , že ten tento zamítnete a druhý se schválí ale ne tak prosím ten chybní mažte děkuji.

Buď tak laskav a když něco chceš, piš srozumitelně! Tohle je katastrofa. Člověku je až do pláče, když to čte.

Aby tě sežral velkej pes!
Gabigail
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
12. 12. 2012 / 17:46:59 (před 11 roky)
off

Je tu dvakrát stejná osobnost
https://www.serialzone.cz/osobnost/troian-bellisario/
https://www.serialzone.cz/osobnost/troian-avery-bellisario/

Petr Kantor
13. 12. 2012 / 23:23:55 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

Buď tak laskav a když něco chceš, piš srozumitelně! Tohle je katastrofa. Člověku je až do pláče, když to čte.

prosím ty mě tady ignoruj na celém webu děkuji. Tvoje urážky ve zprávám mi stačily děkuji. A toto nech bez komentu ....

Romantický seriál
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
13. 12. 2012 / 23:29:42 (před 11 roky)
off
Petr Kantor napsal(a):

prosím ty mě tady ignoruj na celém webu děkuji. Tvoje urážky ve zprávám mi stačily děkuji. A toto nech bez komentu ....

KDyž už jsme u toho, tak pokud chceš 4× posílat ke schválení stejný údaj, tak to prosím dělej nenápadně... Vážně mě při schvalování rozčiluje, když po tobě 3× zamítávám stejný údaj... je to trapný hon za body :) Takže se prosím radši nevyjadřuj ;)

Petr Kantor
14. 12. 2012 / 00:07:54 (před 11 roky)
off
Treatys napsal(a):

KDyž už jsme u toho, tak pokud chceš 4× posílat ke schválení stejný údaj, tak to prosím dělej nenápadně... Vážně mě při schvalování rozčiluje, když po tobě 3× zamítávám stejný údaj... je to trapný hon za body :) Takže se prosím radši nevyjadřuj ;)

Koukal jsme se,ale to není moje vinna , že jsem nikde nenašel že příjmení se zde nepřechylují a pokud by jsem to věděl, tak by jsme je dal jako rodná jména v nepřechýlené podobě!!
Mimo to nemohu za to, že to je schválené po jaké době. kdyby to bylo schválené dříve nebo zamítnuté, tak by jsem věděl dříve.! na každém webu toto řeší jinak jak na imdb, fdb, kinoboxu ... Ale pokud si myslíte že to dělám pro body ..... o.k. nebudu už přidávat ani upozorňovat na duplicity a chyby aspon s tím nebudu ztrácet čas. Spokojenost ?
nebo jsi myslela jiný "4x stejný údaj" ==>jsi tím myslela něco jiného?

Romantický seriál
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 12. 2012 / 00:10:43
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 12. 2012 / 00:17:44 (před 11 roky)
off
Petr Kantor napsal(a):

Koukal jsme se,ale to není moje vinna , že jsem nikde nenašel že příjmení se zde nepřechylují a pokud by jsem to věděl, tak by jsme je dal jako rodná jména v nepřechýlené podobě!!
Mimo to nemohu za to, že to je schválené po jaké době. kdyby to bylo schválené dříve nebo zamítnuté, tak by jsem věděl dříve.! na každém webu toto řeší jinak jak na imdb, fdb, kinoboxu ... Ale pokud si myslíte že to dělám pro body ..... o.k. nebudu už přidávat ani upozorňovat na duplicity a chyby aspon s tím nebudu ztrácet čas. Spokojenost ?
nebo jsi myslela jiný "4x stejný údaj" ==>jsi tím myslela něco jiného?

Tak hlavně nejsem žena :)... To, že se to schvaluje za nějakou dobu je dané tím, jaké množství na doplnění se tam kupí. Snažím se alespoň jednou denně poschvalovat to, na co mám práva. To 4× stejný údaj myslím jakože pošleš 4× doplněné rodné jméno (pokaždé stejně) nebo pokud už je uvedeno, tak ho znovu uvedeš (nevím, který jsi případ, ale nebylo to jednou).

Jinak jména se nepřechylují a myslím, že je to i ve FAQ, každopádně to byl teď poslední důvod zamítnutí... jinak ještě jsem viděl pár věcí, ale hlavně nepatří to do tohoto vlákna...

Petr Kantor
14. 12. 2012 / 00:29:37 (před 11 roky)
off
Treatys napsal(a):

Tak hlavně nejsem žena :)... To, že se to schvaluje za nějakou dobu je dané tím, jaké množství na doplnění se tam kupí. Snažím se alespoň jednou denně poschvalovat to, na co mám práva. To 4× stejný údaj myslím jakože pošleš 4× doplněné rodné jméno (pokaždé stejně) nebo pokud už je uvedeno, tak ho znovu uvedeš (nevím, který jsi případ, ale nebylo to jednou).

Jinak jména se nepřechylují a myslím, že je to i ve FAQ, každopádně to byl teď poslední důvod zamítnutí... jinak ještě jsem viděl pár věcí, ale hlavně nepatří to do tohoto vlákna...

FAQ jsme to nenašel. o tom přechýlení nic. nebo nenašel. a ano přídával jsem i aktualizaci rodného jména kde nebylo vůbec uveden v přechýlené podobě nebot jsme nevěděl a nenašel pravidlo proto jsem použil pravidlo přechýlení jako to mám na svým webu (ale tam to mám v závislosti na zemi či jazyku prohlížejícího - bud s přechýlením nebo bez) jinak jsem už psal aby do aktualizačního formuláře dali info, že se nepřechyluje. ale mě už je to jedno už nic nebudu přidávat ani aktualizovat chyby co jich tu máte hafo než být zde častován.

Romantický seriál
zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
14. 12. 2012 / 09:33:11 (před 11 roky)
off
Petr Kantor napsal(a):

FAQ ale mě už je to jedno už nic nebudu přidávat ani aktualizovat chyby co jich tu máte hafo než být zde častován.

Za prvé jsem tě neurážel. Za čistou pravdu ses zlobil. Za druhé, k těm "hafo" chybám co tady jsou jsi určitě přispěl i ty. Rozhodně bych se nedivil.

Aby tě sežral velkej pes!
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 12. 2012 / 12:33:01