Diskuzní fórum

CHyby v osobách

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Petr Kantor
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
14. 12. 2012 / 15:13:48 (před 11 roky)
off
zipacna napsal(a):

Za prvé jsem tě neurážel. Za čistou pravdu ses zlobil. Za druhé, k těm "hafo" chybám co tady jsou jsi určitě přispěl i ty. Rozhodně bych se nedivil.

at.2:když něco tvrdíš dokaž to(krom přechylování) a mimo to nemám žádná práva, tak že vždy někdo musí po mě schválit moje aktualizace tak, že zase jsi úplně mimo. ale je to jedno jak jsem řekl už nedám jediná data žádné doplnění opravy nepřesností ani duplicit. Jenom u seriálu Ulice a OVZ jsem jich našel min 10. Chtěl jsme aslpon takto málo pomoci ale za tohle mi to nestojí.....

Romantický seriál
Petr Kantor
14. 12. 2012 / 15:24:09 (před 11 roky)
off

1) Celé jméno osobnosti, včetně prostředních jmen.
2) Místo narození. Vyplňujte co nejpodrobněji (minimum stát). Používejte původní geografická jména (tzn. nepřekládejte je) a jména platná v okamžik narození (např. Rusko je před rokem 1989 SSSR).
3) Datum narození (pouze kompletní) ve tvara RRRR-MM-DD.
4) Datum úmrtí (pouze kompletní) ve tvara RRRR-MM-DD.

Zdroj: https://www.serialzone.cz/osobnost/anastasia-baranova/doplnit/#ixzz2F2HXCpK2
Vím o některých osobnostech vtipné a zajímavé informace, nebo životopisná data, jak je mohu přidat do jejich profilu?

To není nijak složité. Stačí se podívat na profil vybrané osobnosti a klepnout na volbu „doplnit“, která je v menu. Po schválení redaktorem se vše zveřejní. Nezapomeňte, je třeba se přihlásit!

Berte prosím na vědomí, že při vyplňování místa narození se vyplňuje vše s ohledem na rok narození a v případe země se píše český název! Města se nepřekládají, země ale ano! Tedy správně Německo, nikoliv Germany, správně Velká Británie, nikoliv UK apod.

Zdroj: https://www.serialzone.cz/web/faq/osobnost/#ixzz2F2IZ8Cmc

nikde jsme nenašel pravidlo o příjmení... tak že v tom to jsem docela nevinný hmm
a mimo to

Po schválení redaktorem se vše zveřejní. tak že po mně to musí kontrolovat ještě někdo to, že to jenom odfajfkuje a nekontroluje nebo neupozorní na to že ač to není nikde psáno,. tak se to přidává jinak tak to je už - vašeho webu

Romantický seriál
Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
14. 12. 2012 / 19:22:14 (před 11 roky)
off
Petr Kantor napsal(a):

1) Celé jméno osobnosti, včetně prostředních jmen.
2) Místo narození. Vyplňujte co nejpodrobněji (minimum stát). Používejte původní geografická jména (tzn. nepřekládejte je) a jména platná v okamžik narození (např. Rusko je před rokem 1989 SSSR).
3) Datum narození (pouze kompletní) ve tvara RRRR-MM-DD.
4) Datum úmrtí (pouze kompletní) ve tvara RRRR-MM-DD.

Zdroj: https://www.serialzone.cz/osobnost/anastasia-baranova/doplnit/#ixzz2F2HXCpK2
Vím o některých osobnostech vtipné a zajímavé informace, nebo životopisná data, jak je mohu přidat do jejich profilu?

To není nijak složité. Stačí se podívat na profil vybrané osobnosti a klepnout na volbu „doplnit“, která je v menu. Po schválení redaktorem se vše zveřejní. Nezapomeňte, je třeba se přihlásit!

Berte prosím na vědomí, že při vyplňování místa narození se vyplňuje vše s ohledem na rok narození a v případe země se píše český název! Města se nepřekládají, země ale ano! Tedy správně Německo, nikoliv Germany, správně Velká Británie, nikoliv UK apod.

Zdroj: https://www.serialzone.cz/web/faq/osobnost/#ixzz2F2IZ8Cmc

nikde jsme nenašel pravidlo o příjmení... tak že v tom to jsem docela nevinný hmm
a mimo to

Po schválení redaktorem se vše zveřejní. tak že po mně to musí kontrolovat ještě někdo to, že to jenom odfajfkuje a nekontroluje nebo neupozorní na to že ač to není nikde psáno,. tak se to přidává jinak tak to je už - vašeho webu

Jasné, spoustu věcí jsem ti kontroloval já (můžes si to ověřit ve Zprávy -> Moje činnost, nebo tak někde). Jména se nepřechylují, to je všeobecné pravidlo, které se uplatňuje po celém webu... články, osobnosti i obsazení. Myslím, že selským rozumem bys k tomu došel, ikdyž ty vlastně ne ;). A ano, opravdu se ta data snažím kontrolovat, ale uvědom si, že se tam během doby, co to nikdo nezkontroluje, nakupí třeba 120 požadavků a tak to není zrovna jednoduché... Jenomže podstatou je, že jsi dělal duplicitní požadavky nebo doplňoval věci, co už v systému byli a správně...

Petr Kantor
15. 12. 2012 / 00:13:33 (před 11 roky)
off
Treatys napsal(a):

Jasné, spoustu věcí jsem ti kontroloval já (můžes si to ověřit ve Zprávy -> Moje činnost, nebo tak někde). Jména se nepřechylují, to je všeobecné pravidlo, které se uplatňuje po celém webu... články, osobnosti i obsazení. Myslím, že selským rozumem bys k tomu došel, ikdyž ty vlastně ne ;). A ano, opravdu se ta data snažím kontrolovat, ale uvědom si, že se tam během doby, co to nikdo nezkontroluje, nakupí třeba 120 požadavků a tak to není zrovna jednoduché... Jenomže podstatou je, že jsi dělal duplicitní požadavky nebo doplňoval věci, co už v systému byli a správně...

všeobecné pravidlo možná ale nikde tyto pravidla nejsou napsaná tak, že by tohle chtěl doladit. Jinak právě přes činnosti jsme zjistil co kdo schvaloval a co kdo vytýká! možná by ji jsi si to mohl vyjet i ty duplicitní přidávání nedávám. a správnost noo přechylování už necháme to jsem se už dozvěděl, že se nepřechyluje.. ale jiný chyby nedělám při aktualizacích.. dle schalování aktualizací.......(roky , linky)

Romantický seriál
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 12. 2012 / 00:14:48
Petr Kantor
15. 12. 2012 / 22:40:26 (před 11 roky)
off

https://www.serialzone.cz/osobnost/marek-najbrt/ opravte někdo odkazy ode mně jsou správně druhá sada je špatně.. (první odkaz, druhý název místo cz je(česká) )

Romantický seriál
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
15. 12. 2012 / 22:52:28 (před 11 roky)
on
Petr Kantor napsal(a):

https://www.serialzone.cz/osobnost/marek-najbrt/ opravte někdo odkazy ode mně jsou správně druhá sada je špatně.. (první odkaz, druhý název místo cz je(česká) )

"Prosím, mohl by někdo opravit..."

Treatys
Redaktor | Cool level: 19 | Černá zmije
15. 12. 2012 / 23:06:05 (před 11 roky)
off
Petr Kantor napsal(a):

Hotovo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
15. 12. 2012 / 23:34:38 (před 11 roky)
off

Pravidla k osobnostem budou do FAQ dopsána ;-) Už se tady k tomu nijak nehádejte, v tuto chvíli platí toto (týká se údajů):

kfilmu.net ID koukejte kontrolovat, musí existovat! Pokud neexistuje, nevyplňujte ho! Je tu dost expertů, kteří se této chyby dopouštějí.

- Rodné jméno vždy celé, včetně kompletního prostředního jména (vyplňujte i u mužů), nepřechylujte! Netipujte, koukejte ověřovat!
Příklad: John Christopher Depp II.

- Místo narození co nejvíce podrobně, stát je minimum (místo se nepřekládá, nezkracujte názvy zemí!!! - výjimkou jsou USA) a to ve tvaru, který platil v danou dobu (Rakousko-Uhersko x Československo x Česká republika).
Příklad: Munich, Germany; London, England, United Kingdom; Gottwaldov, Československo

- Datum narození vyplňujte ideálně celé, minimálně alespoň rok
Příklad: 1961-12-24 (tzn. zleva, RRRR-MM-DD)

- Datum úmrtí DTTO

- Odkazy se vyplňují tak jak je předepsáno po klepnutí na ikonku, schválený seznam linků:

IMDb.com (včetně .com!)
TV.com
Wikipedia (anglická)
Wikipedia (česká)
Twitter (pouze oficiální!)
Facebook (pouze oficiální!)
Oficiální stránky (pouze česky nebo anglicky)
Oficiální fanweb (pouze česky nebo anglicky)

Nedávejte jiné jazykové mutace zmíněných webů (max se dá uznat Wikipedia (Slovenská), pokud jde o Slovenské osobnosti).

Pravidla budou doplněna do FAQ, úprava možná, sledujte v tuto chvíli tento příspěvek. Země jsme často překládali, s Fruikem jsme došli k dohodě nepřekládat s ohledem na možnosti budoucích filtrů a dalšího využití ;-)

Pokud máte návrh k doplnění pravidel, pište mi do zpráv, žádný flame se tady už odehrávat nebude ;-)

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss
Editováno: 4x | Naposledy: 16. 12. 2012 / 00:11:10
Petr Kantor
15. 12. 2012 / 23:41:36 (před 11 roky)
off
megawir napsal(a):

Pravidla k osobnostem budou do FAQ dopsána ;-) Už se tady k tomu nijak nehádejte, v tuto chvíli platí toto (týká se údajů):

kfilmu.net ID koukejte kontrolovat, musí existovat! Pokud neexistuje, nevyplňujte ho! Je tu dost expertů, kteří se této chyby dopouštějí.

- Rodné jméno vždy celé, včetně kompletního prostředního jména (vyplňujte i u mužů), nepřechylujte! Netipujte, koukejte ověřovat!
Příklad: John Christopher Depp II.

- Místo narození co nejvíce podrobně, stát je minimum (místo se nepřekládá, nezkracujte názvy zemí!!! - výjimkou jsou USA) a to ve tvaru, který platil v danou dobu (Rakousko-Uhersko x Československo x Česká republika).
Příklad: Munich, Germany; London, England, United Kingdom; Gottwaldov, Československo

- Datum narození vyplňujte ideálně celé, minimálně alespoň rok
Příklad: 1961-12-24 (tzn. zleva, RRRR-MM-DD)

- Datum úmrtí DTTO

- Odkazy se vyplňují tak jak je předepsáno po klepnutí na ikonku, schválený seznam linků:

IMDb.com (včetně .com!)
TV.com
Wikipedia (anglická)
Wikipedia (česká)
Twitter
Facebook

Nedávejte jiné jazykové mutace zmíněných webů (max se dá uznat Wikipedia (Slovenská), pokud jde o Slovenské osobnosti).

Pravidla budou doplněna do FAQ, úprava možná, sledujte v tuto chvíli tento příspěvek. Země jsme často překládali, s Fruikem jsme došli k dohodě nepřekládat s ohledem na možnosti budoucích filtrů a dalšího využití ;-)

Pokud máte návrh k doplnění pravidel, pište mi do zpráv, žádný flame se tady už odehrávat nebude ;-)

Děkuji to jsme přesně potřeboval vědět a nikde nebylo..

Romantický seriál
megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
16. 12. 2012 / 18:50:02 (před 11 roky)
off

Nyní jsou již pravidla i ve FAQ, řiďte se jimi.

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss