Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Moreene napsal(a):
Mám stejný problém jako koczi.ok, navrhla jsem seriál Wunschpunsch a včera mi přišlo, že požadavek je splněný, dostala jsem i trofej, ale seriál jsem nikde nebyla schopná dohledat. Co s tím?
https://www.serialzone.cz/serial/wunschpunsch/ ?
Moreene napsal(a):
Mám stejný problém jako koczi.ok, navrhla jsem seriál Wunschpunsch a včera mi přišlo, že požadavek je splněný, dostala jsem i trofej, ale seriál jsem nikde nebyla schopná dohledat. Co s tím?
Seriál Wunschpunsch byl vytvořen a předán na schválení. Nyní už by měl být v databázi. Wunschpunsch
inekafe napsal(a):
https://www.serialzone.cz/serial/wunschpunsch/ ?
Předtím jsem ho nenašla
Thierry14 napsal(a):
Seriál Wunschpunsch byl vytvořen a předán na schválení. Nyní už by měl být v databázi. Wunschpunsch
Díky, už je vše ok
Jinak ten seriál The Venture Bros tu bohužel stále není... A to před dvěma týdny začala pátá série. Škoda že ten seriál u nás sleduje asi jen velice málo lidí :-D
koczi.ok napsal(a):
Jinak ten seriál The Venture Bros tu bohužel stále není... A to před dvěma týdny začala pátá série. Škoda že ten seriál u nás sleduje asi jen velice málo lidí :-D
Brzy tu bude. Založil jsem profil tohoto seriálu, až/jestli ho někdo schválí, tak tu bude. :)
Prosím o doplnění českého názvu - "Zápisky lovce krokodýlů". Díky :-)
Dneska na Prima Cool běželo, že budou dávat nový seriál "Záblesk budoucnosti". Tak jsem se chtěla podívat o čem to bude a našla ho tu pod názven "Vzpomínka na budoucnost".
Tak se chci jen zeptat, který je český název správně? Klidně bych to opravila, kdyby to bylo třeba, ale nemám k tomu práva.
Každopádně jsem si řekla, že to sem tedy napíšu, kdyby se to mělo změnit. ;-)
Mějte se, Lenii
Lenii napsal(a):
Dneska na Prima Cool běželo, že budou dávat nový seriál "Záblesk budoucnosti". Tak jsem se chtěla podívat o čem to bude a našla ho tu pod názven "Vzpomínka na budoucnost".
Tak se chci jen zeptat, který je český název správně? Klidně bych to opravila, kdyby to bylo třeba, ale nemám k tomu práva.
Každopádně jsem si řekla, že to sem tedy napíšu, kdyby se to mělo změnit. ;-)
Mějte se, Lenii
Název je správně. Seriál běžel i na TV Nova právě pod názvem Vzpomínka na budoucnost, ale název pod Primou Cool jsem dal do alternativních názvu, tudíž je možné seriál vyhledat i takto. :)
lukascoolarik napsal(a):
Název je správně. Seriál běžel i na TV Nova právě pod názvem Vzpomínka na budoucnost, ale název pod Primou Cool jsem dal do alternativních názvu, tudíž je možné seriál vyhledat i takto. :)
mam taky pocit, ze to bolo AXN, nie Nova, ale to je jedno :)
inekafe napsal(a):
mam taky pocit, ze to bolo AXN, nie Nova, ale to je jedno :)
Na AXN vlastně taky, ale i na Nově.