Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
ideologie
dogmata
-------------------------------------------------------------------
To esemi, Moire a Nira (in alphabetical order:-): když tak sleduji vaše asociace/reakce, tak mě moc potěší, když se alespoň někdo z vás objeví na SZconu. Fakt.
řešení
---------------------------------------
_-O-_ to mě těší ;-), bohužel nedorazím. Nemám hlídání pro synka.
konečné řešení (jjj, asocioval se mi ten nejodpudivější možný význam tohoto sousloví)
-----------------------------------------------------
To Moire: Máš na shánění skoro celý měsíc :-)
likvidace
----------------------------------
_-O-_ - Dobrý nápad :-) Zvažovala jsem účast, bohužel ve stejném termínu máme už dlouho naplánovaný "dámský víkend". Tím odpovídám rovnou i za esemi, které se to taky týká. V případě změny dám samozřejmě vědět.
yakuza
-------------------------
_-O-_ - Uvidíme, možná se to změní, ale zatím to tak nevypadá. Uvidíme ;-).
krvavé lázně
----------------------------------------------
Zdvořile vyjádřený nesouhlas nesouhlasem zůstává, i když se snaží vzbudit dojem, že jím není. Bohužel.
Napadá mě - dámský weekend může být podmnožinou SCconu (s potomstvem je to složitější)...
Btw., mezi "O" a "0" je rozdíl - "O" nemám v nicku, protože je to a) litera a ne číslice b) je méně estetické :-)
wellness pobyt (pardon za fakt odskok jinam, ale v souvislosti s lázněmi a ostatní konverzací to prostě musím vidět pozitivně)
----------------------------------
_-0-_ Omluva za špatné kopírování nicku, přemýšlím, jak se to čte.
Třeba překvapím (hlavně sama sebe) a na SZCon fakt dorazím, tričko si pro jistotu rovnou objednávám :-)