Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
narazil jsem díky Morpheovi na tuhle stránku: http://www.myepisodes.com,
když si tam zadáte "svoje seriály", upozorňuje to na nové díly, sčítá statistiku kolik hodin jste např za poslední rok strávili koukáním na seriály a podobně :-)
znáte někdo? využíváte někdo? zkušenosti? pozitivní, negativní?
184268 napsal(a):
nemam je jen kvuli tomuhle , protoze vetsinou tyhle prspevky se smazou...
A ty se divíš? To jsou vždycky příspěvky, že by si člověk nohu za krk strčil...
A propo, párkrát jsem jí zkoušel, ale jsem z toho vždycky nějaký zmatený, nenašel jsem způsob, jak to využít...
megawir napsal(a):
narazil jsem díky Morpheovi na tuhle stránku: http://www.myepisodes.com,
když si tam zadáte "svoje seriály", upozorňuje to na nové díly, sčítá statistiku kolik hodin jste např za poslední rok strávili koukáním na seriály a podobně :-)
znáte někdo? využíváte někdo? zkušenosti? pozitivní, negativní?
Slyšim o tom poprvý, ale vypadá to zajímavě ;)
no ja uz tam chodim pravidelne, diky tom usi sleduju, jaky dil jakeho serialu zrovna bezi a co jsem jeste nevidel..
driv jsem na neco porad zapominal, ted uz kdepak :)
supr web..
Zkusila jsem to teď, ale nějak omu zatím nerozumím.:) NEvypadá to špatně, ale já se v tom zatím nijak neorientuju :/
tak ja vam sepisu maly navod:
po registraci pred sebou poradne nic nemate, takze je potreba pridat serialy, ktere sledujete (a pokud chcete statistiky, kolik mate "odkoukano", tak i serialy, co jste uz videli)
1. jdete v menu do "Search Shows" a zadejte k vyhledani serial jaky chcete
2. jdete to profilu serialu kliknutim na nazev ve vysledku vyhledavani
3. zaskrtejte si dily ci sezony,co jste videli a kepnete na "save status"
4. kdyz nyni v menu klepnete na "episodes list", tak v pripade, ze jste pridali serial, co zrovna bezi, mate tam nyni vycet dilu, ktere budou vysilane (ty si pak odskrtavate, jakmile se na ne podivate)
5. pokud si v menu klepnete na "Time I've wasted", dostanete hruby udaj, kolik jste sledovanim serialu celkem stravili casu
timto zpusobem si pridate vsechyn serialy co chcete a je to.. v menu "episodes list" pak mate paradni preheld o tom,co kd bude vysilano a co jste jeste nevideli ;-)
dotazy? pokud ano, piste, rad zodpovim, pokud budu vedet.. je to vyborna stranka ;-)
megawir napsal(a):
tak ja vam sepisu maly navod:
po registraci pred sebou poradne nic nemate, takze je potreba pridat serialy, ktere sledujete (a pokud chcete statistiky, kolik mate "odkoukano", tak i serialy, co jste uz videli)
1. jdete v menu do "Search Shows" a zadejte k vyhledani serial jaky chcete
2. jdete to profilu serialu kliknutim na nazev ve vysledku vyhledavani
3. zaskrtejte si dily ci sezony,co jste videli a kepnete na "save status"
4. kdyz nyni v menu klepnete na "episodes list", tak v pripade, ze jste pridali serial, co zrovna bezi, mate tam nyni vycet dilu, ktere budou vysilane (ty si pak odskrtavate, jakmile se na ne podivate)
5. pokud si v menu klepnete na "Time I've wasted", dostanete hruby udaj, kolik jste sledovanim serialu celkem stravili casu
timto zpusobem si pridate vsechyn serialy co chcete a je to.. v menu "episodes list" pak mate paradni preheld o tom,co kd bude vysilano a co jste jeste nevideli ;-)
dotazy? pokud ano, piste, rad zodpovim, pokud budu vedet.. je to vyborna stranka ;-)
Héééééézky:D
Poslední funkce, která ti ukáže čistý čas seriálů, se mi líbí:D
Venda K:) napsal(a):
Héééééézky:D
Poslední funkce, která ti ukáže čistý čas seriálů, se mi líbí:D
To mně taky, ale trochu mě děsí, že ačkoliv tam nemám zdaleka vše, tak mi to vypisuje něco přes tři měsíce a týden :-)
Sice to je hrubý čas, ale i tak...