Diskuzní fórum

Sezóna 2012/2013 - první zrušená novinka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 9. 2012 / 15:52:03 (před 12 roky)
off

Nová sezóna pomalu začíná. Každý rok je těch prvních pár týdnů takové suprové napětí, klid před bouří, kdy se očekává, kdo umře jako první :D

Máte nějaké tipy, adepta, kterému se podle vašeho mínění dostane této "pocty" jako první? :)

Osobně je to pro mě velký boj mezi Guys with Kids a The Neighbors. Kvůli dřívější premiéře můj hlas nakonec dostalo Guys with Kids :)

Shortyna
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
11. 9. 2012 / 16:56:20 (před 12 roky)
off

Úplne s Ragelly súhlasím. Guys with Kids a The Neighbors boli podľa mňa na odstrel už po ohlásený.
Môj hlas dostávajú mimozemšťania.

Every day may not be good, but there´s something good in every day.
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
11. 9. 2012 / 17:03:28 (před 12 roky)
off

Já bych spíš tipoval, po kolika epizodách zruší první seriál.. Loni to byly dvě epizody (Work It)

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
11. 9. 2012 / 17:22:57 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Já bych spíš tipoval, po kolika epizodách zruší první seriál.. Loni to byly dvě epizody (Work It)

Většinou jsou to dvě, předloni to bylo tuším My Generation (2ep), rok předtím The Beautiful Life (2ep), dál už nemám přehled :) Ale tak v tom rozmezí 1-3 si myslím že to bude :)

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
11. 9. 2012 / 17:40:16 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Většinou jsou to dvě, předloni to bylo tuším My Generation (2ep), rok předtím The Beautiful Life (2ep), dál už nemám přehled :) Ale tak v tom rozmezí 1-3 si myslím že to bude :)

Tak na rovinu, může se stát, že něco zruší už před uvedením, stává se to poměrně často.. ale já teda za sebe musím tipovat Malibu Country a asi Beauty and the Beast...

And when my time is up, have I done enough?
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
11. 9. 2012 / 18:54:56 (před 12 roky)
on
Seraphine313 napsal(a):

Tak na rovinu, může se stát, že něco zruší už před uvedením, stává se to poměrně často.. ale já teda za sebe musím tipovat Malibu Country a asi Beauty and the Beast...

CWčko bych snad nikdy nic nezrušilo tak rychle... IMHO to bude spíš sitcom, ty se točí v kratších intervalech než dramata... Takže Guys with Kids je horký favorit.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
11. 9. 2012 / 19:13:32 (před 12 roky)
off

Nemyslím si, že Beauty and the Beast zruší před uvedením. Beztak to CWčko nechá doběhnout do konce série a pak to zase zruší.

"Let's put a smile on that face!"
allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
11. 9. 2012 / 20:32:16 (před 12 roky)
off

já bych řekla, že NBC bude ta co něco zruší jako první, takže třeba to guys with kids :)

jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
28. 9. 2012 / 10:55:59 (před 12 roky)
off

Tak si taky tipnu, ještě před premiérou: Made in Jersey

misyrka
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
28. 9. 2012 / 12:41:35 (před 12 roky)
off

Já si myslím buď Family Tools nebo taky Guys with Kids.

XOXO Michaela