Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Nová sezóna pomalu začíná. Každý rok je těch prvních pár týdnů takové suprové napětí, klid před bouří, kdy se očekává, kdo umře jako první :D
Máte nějaké tipy, adepta, kterému se podle vašeho mínění dostane této "pocty" jako první? :)
Osobně je to pro mě velký boj mezi Guys with Kids a The Neighbors. Kvůli dřívější premiéře můj hlas nakonec dostalo Guys with Kids :)
Úplne s Ragelly súhlasím. Guys with Kids a The Neighbors boli podľa mňa na odstrel už po ohlásený.
Môj hlas dostávajú mimozemšťania.
Já bych spíš tipoval, po kolika epizodách zruší první seriál.. Loni to byly dvě epizody (Work It)
Seraphine313 napsal(a):
Já bych spíš tipoval, po kolika epizodách zruší první seriál.. Loni to byly dvě epizody (Work It)
Většinou jsou to dvě, předloni to bylo tuším My Generation (2ep), rok předtím The Beautiful Life (2ep), dál už nemám přehled :) Ale tak v tom rozmezí 1-3 si myslím že to bude :)
ragelly napsal(a):
Většinou jsou to dvě, předloni to bylo tuším My Generation (2ep), rok předtím The Beautiful Life (2ep), dál už nemám přehled :) Ale tak v tom rozmezí 1-3 si myslím že to bude :)
Tak na rovinu, může se stát, že něco zruší už před uvedením, stává se to poměrně často.. ale já teda za sebe musím tipovat Malibu Country a asi Beauty and the Beast...
Seraphine313 napsal(a):
Tak na rovinu, může se stát, že něco zruší už před uvedením, stává se to poměrně často.. ale já teda za sebe musím tipovat Malibu Country a asi Beauty and the Beast...
CWčko bych snad nikdy nic nezrušilo tak rychle... IMHO to bude spíš sitcom, ty se točí v kratších intervalech než dramata... Takže Guys with Kids je horký favorit.
Nemyslím si, že Beauty and the Beast zruší před uvedením. Beztak to CWčko nechá doběhnout do konce série a pak to zase zruší.
já bych řekla, že NBC bude ta co něco zruší jako první, takže třeba to guys with kids :)
Tak si taky tipnu, ještě před premiérou: Made in Jersey