Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
naopak, The Neighbors jsou totalni ulet, je to tak spatne, az by to vlastne byla chyba zrusit, takovy skvost :)
Guys with Kids jsem neviděla, takže zatím nedokážu posoudit, ale přikláněla bych se k Neighbors nebo Made in Jersey, i když zrovna CBS seriály jen po pár dílech moc neutíná. Ale ten seriál dle mého nemůže nabídnout nic moc nového.
buď budou první neighbors nebo to naopak vydrží léta.
misyrka napsal(a):
Já si myslím buď Family Tools nebo taky Guys with Kids.
To je ale odhad. Family Tools ještě ani nevysílali. Nebo už jsi snad viděl(a) pilot?
Já si myslím Made in Jersey. Už je to dost ohrané téma, ale uvidíme podle pilotu mě to moc nenatchlo, ale udrželi se i větší kraviny takže kdo ví.
No bojim se, že to vypadá na Mob Doctor.
Pajky napsal(a):
No bojim se, že to vypadá na Mob Doctor.
taky si říkám. seriál se mi fakt líbí, ale vypadá to s ním špatně.
zipacna napsal(a):
To je ale odhad. Family Tools ještě ani nevysílali. Nebo už jsi snad viděl(a) pilot?
Správně je to odhad. Od slovesa odhadovat. A já po promu, které jsem viděla, hádám, že to bude family tools.
misyrka napsal(a):
Správně je to odhad. Od slovesa odhadovat. A já po promu, které jsem viděla, hádám, že to bude family tools.
Moc riskantní, když má premiéru až v midseason. To dřív padne něco z podzimu...