Diskuzní fórum

Sezóna 2012/2013 - první zrušená novinka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

zipacna
Uživatel od první verze | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
19. 10. 2012 / 14:08:01 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

No ono hrát v seriálu s Tylerem, chce notnou dávku odvahy...

Já jsem ho tedy viděl asi jen v Mad Love, ale nepřipadal mi zase nejhorší. Nevím proč se na něj pověsila ta smůla.

Aby tě sežral velkej pes!
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
19. 10. 2012 / 18:04:25 (před 12 roky)
off
zipacna napsal(a):

Já jsem ho tedy viděl asi jen v Mad Love, ale nepřipadal mi zase nejhorší. Nevím proč se na něj pověsila ta smůla.

On je všude dobrej, Reaper, Mad Love, Invasion i Sons of Tucson... nevím, čím ty seriály tak zabíjí :D

ragelly
20. 10. 2012 / 10:16:08 (před 12 roky)
off

Private Practice v této sezóně taky končí! Můj watchlist je zase o něco plnější :)

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
20. 10. 2012 / 10:28:39 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Private Practice v této sezóně taky končí! Můj watchlist je zase o něco plnější :)

S tím mě pěkně...naštvali, PP mám teď mnohem radši než Grey's. I bez Kate bych si další sezónu dokázala představit.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
ragelly
20. 10. 2012 / 12:44:46 (před 12 roky)
off
Gabik.029 napsal(a):

S tím mě pěkně...naštvali, PP mám teď mnohem radši než Grey's. I bez Kate bych si další sezónu dokázala představit.

Zase lepší, když skončí na úrovni, než aby se pak za rok bez Kate potopili.

Gabik.029
Redaktor | Cool level: 101 | strýček Skrblík
20. 10. 2012 / 12:51:38 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Zase lepší, když skončí na úrovni, než aby se pak za rok bez Kate potopili.

Jj to je mnohem lepší, ale mohli aspoň doobjednat plnou sérii na zkoušku, třeba by se ještě chvilku udrželi.

- Do I look like a killer to you? - Yes, you kill my patience.
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 10. 2012 / 15:09:50 (před 12 roky)
off

The Mob Doctor pravdepodobne končí, lebo od 21. januára ho nahradí The Following.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
25. 10. 2012 / 15:12:25 (před 12 roky)
on
Nikuska181 napsal(a):

The Mob Doctor pravdepodobne končí, lebo od 21. januára ho nahradí The Following.

To ještě nic neznamená, timesloty se mění normálně a po Vánocích se zase může vrátit.

And when my time is up, have I done enough?
Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 10. 2012 / 15:24:28 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

To ještě nic neznamená, timesloty se mění normálně a po Vánocích se zase může vrátit.

To je pravda, avšak si nemyslím, že to bude pravda pri The Mob Doctor, ratingy má nízke a sledovanosť takisto. Ja osobne som si myslela, že to zrušia skôr. :) Neviem či oficiálne napísali, že to zrušili, preto píšem PRAVDEPODOBNE ;) A tiež som nenarazila na to, že by to presunuli na iný deň.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
25. 10. 2012 / 15:34:20 (před 12 roky)
on
Nikuska181 napsal(a):

To je pravda, avšak si nemyslím, že to bude pravda pri The Mob Doctor, ratingy má nízke a sledovanosť takisto. Ja osobne som si myslela, že to zrušia skôr. :) Neviem či oficiálne napísali, že to zrušili, preto píšem PRAVDEPODOBNE ;) A tiež som nenarazila na to, že by to presunuli na iný deň.

Já neříkám, že to nezruší ;) jen, že dokud to nevyhlásí, tak to není jisté. Přesunutí na jiný timeslot nebo odsunutí části seriálu přes zimní sezónu opravdu nic neznamená. U nás je to například docela běžné, že televize nevysílají některé seriály přes listopad-prosinec-leden a pak je v březnu vrátí zpátky.

And when my time is up, have I done enough?