Diskuzní fórum

Sezóna 2012/2013 - první zrušená novinka

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Nikuska181
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
25. 10. 2012 / 15:56:58 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Já neříkám, že to nezruší ;) jen, že dokud to nevyhlásí, tak to není jisté. Přesunutí na jiný timeslot nebo odsunutí části seriálu přes zimní sezónu opravdu nic neznamená. U nás je to například docela běžné, že televize nevysílají některé seriály přes listopad-prosinec-leden a pak je v březnu vrátí zpátky.

Chápem ťa, i keď ja som to myslela tak, že keď tú dobu vysielania seriálu nahradili iným, tak že napíšu niečo aj o presunutí tohto, alebo jeho zrušení, no zatiaľ asi nič. :) No nechajme to už tak. Ja to nesledujem tak by mi zrušenie ani nevadilo.

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
25. 10. 2012 / 16:16:50 (před 12 roky)
on
Nikuska181 napsal(a):

Chápem ťa, i keď ja som to myslela tak, že keď tú dobu vysielania seriálu nahradili iným, tak že napíšu niečo aj o presunutí tohto, alebo jeho zrušení, no zatiaľ asi nič. :) No nechajme to už tak. Ja to nesledujem tak by mi zrušenie ani nevadilo.

Jej, promiň, špatně jsem přečetl ten první příspěvek, myslel jsem, že ho nahrazuje teďka... do 21. ledna by měl stihnout 13 epizod, no pak se uvidí... taky bych řekl, že ho zruší, ale taky ho můžou jen přesunout, asi si rozhodnutí nechají až podle toho, jaká bude sledovanost těch dalších dílů.

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
25. 10. 2012 / 20:52:53 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Jej, promiň, špatně jsem přečetl ten první příspěvek, myslel jsem, že ho nahrazuje teďka... do 21. ledna by měl stihnout 13 epizod, no pak se uvidí... taky bych řekl, že ho zruší, ale taky ho můžou jen přesunout, asi si rozhodnutí nechají až podle toho, jaká bude sledovanost těch dalších dílů.

Určitě ho zruší, nejpozději po těch třinácti epkách. Nikuska má pravdu, nahrazují ho od ledna s The Following. Všechna zahraniční média si nahlas oddychla a spíš se diví, jakto, že jsou v listopadovém programu ještě naplánované nové díly :)
Ono to přesouvání na jiný den není až tak běžné. Maximálně se něco dojede o sobotách, když se to vytáhne z programu, jinak nic moc.
A ty mezery jsou běžné, ale s tím, že se mezi ty epizody nevloží jiný seriál, ale jen reprízy. Hlavně o vánocích nebo v dubnu. Ani nevím, jestli se vůbec někdy stalo, že by se odvysílalo 8 epek něčeho a bylo to ohraničené něčím jiným...

Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
25. 10. 2012 / 22:25:20 (před 12 roky)
on
ragelly napsal(a):

Určitě ho zruší, nejpozději po těch třinácti epkách. Nikuska má pravdu, nahrazují ho od ledna s The Following. Všechna zahraniční média si nahlas oddychla a spíš se diví, jakto, že jsou v listopadovém programu ještě naplánované nové díly :)
Ono to přesouvání na jiný den není až tak běžné. Maximálně se něco dojede o sobotách, když se to vytáhne z programu, jinak nic moc.
A ty mezery jsou běžné, ale s tím, že se mezi ty epizody nevloží jiný seriál, ale jen reprízy. Hlavně o vánocích nebo v dubnu. Ani nevím, jestli se vůbec někdy stalo, že by se odvysílalo 8 epek něčeho a bylo to ohraničené něčím jiným...

No já bych v tomhle brzdil. Ne proto, že bych nevěřil, že to zruší, spíš tím, že jsem to taky hledal a všude byla jen zpráva o přesunutí. A jestli těmi "všemi zahraničními médii" myslíš CancellationBeara, tak prr, taky se párkrát sekl ;)

And when my time is up, have I done enough?
ragelly
25. 10. 2012 / 22:31:49 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

No já bych v tomhle brzdil. Ne proto, že bych nevěřil, že to zruší, spíš tím, že jsem to taky hledal a všude byla jen zpráva o přesunutí. A jestli těmi "všemi zahraničními médii" myslíš CancellationBeara, tak prr, taky se párkrát sekl ;)

Vážně? To asi čteme úplně něco jiného, protože já všude viděla "nahrazení" :)
A ne, opravdu nemyslím jen mého oblíbeného méďu, ač je to k neuvěření, info čerpám z více zdrojů :D

ragelly
1. 11. 2012 / 00:20:00 (před 12 roky)
off

FX obnovilo Wilfreda pro třetí sérii.
USA Network zrušilo Common Law po první sérii.

ragelly
2. 11. 2012 / 01:46:44 (před 12 roky)
off

Fairly Legal zrušeno.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
2. 11. 2012 / 07:29:24 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

Fairly Legal zrušeno.

nieeeeeee,po takom konci,mám smútok :(

Gallifrey fall no more!
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
2. 11. 2012 / 09:19:48 (před 12 roky)
off

tak to je trapné. po dost slabém konci 1. řady to zas o něčem bylo.

megawir
Co-boss | Cool level: 35 | Bartholomew JoJo 'Bart' Simpson
2. 11. 2012 / 09:51:43 (před 12 roky)
off
ragelly napsal(a):

FX obnovilo Wilfreda pro třetí sérii.
USA Network zrušilo Common Law po první sérii.

Common Law hodně zamrzí, já se u toho výborně bavil, Škoda jich...

SerialZone.cz | KFILMU.net | co-boss