Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
kedy stihli zrušiť Emily Owens (nesledovala som,ale chcela)?
Kahlan napsal(a):
kedy stihli zrušiť Emily Owens (nesledovala som,ale chcela)?
to byla novinářská kachna. Jedna tvůrkyně to tweetla, ale za půl hodiny to stanice dementovala. Emily Owens normálně jede dál.
Seraphine313 napsal(a):
to byla novinářská kachna. Jedna tvůrkyně to tweetla, ale za půl hodiny to stanice dementovala. Emily Owens normálně jede dál.
už som sa ľakla bo mi to tak ukazovalo v tipovačke :)
Kahlan napsal(a):
už som sa ľakla bo mi to tak ukazovalo v tipovačke :)
No ono to tak stejně dopadne...
HUNTED
S HUnted to není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát, tak drobná poznámka. Ano je zrušené. Ale na seriálu se podílel kromě BBC i americký Cinemax a ten by rád pokračoval. Bohužel nemá kompletní práva, takže druhé série se nejspíš nedočkáme, místo toho se dá očekávat nový seriál s Alex Hunterovou v hlavní roli (tím pádem i nějaký nový příběh).
Tak jsem se tady začetla a koukám že ,Beauty and the Beast nikdo moc nefandí.A podle mého můžou zručit všechny uvedené serialy Kromě zmíněného batb. A já moc fandím
Neí už The Mob Doctor oficiálně zrušen / všechny epizody odvysílány? V sekci Kdo přežije stále svítí, jako nerozhodnutý, ale přímo u seriálu už jste ohraničili, že 2013 skončil.. dá se ještě očekávat změna? Díky za odpověď!
Oficiálně zrušený není, ale všichni asi tak nějak tušíme, jak to s ním vypadá...